George Simion, despre moţiunea împotriva premierului: ''Pentru ca România să trăiască, este nevoie ca Florin Cîţu să plece''

1 lună in urmă 34

George Simion, fondator AUR, a vorbit despre moţiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîţu.

George Simion, fondator AUR: Cred că suntem în asentimentul unei majorități de români care vor să scape de guvernarea Cîţu cu tot ce înseamnă ea. Aveți o moțiune depusă la iniţiativa AUR cu semnăturile. Nu suntem aliați și nu ne vom alia. Singurul obiectiv pe care îl avem este demiterea guvernului Cîţu, premierului Cîţu și toți cei care și-au bătut joc de români de 9 luni de zile. Ne-am asumat și am anunțat depunerea moțiunii, singura șansă a României de a trăi. Astăzi, după 3 zile avem semnăturile necesare. Și săptămâna viitoare, luni sau marți va fi citită în plenul reunit al celor două camere și sperăm să fie votată cât mai repede pentru a începe reconstrucția României. Nu este normal să existe o implicare politică nici a președintelui, nici a altor instituții. Dacă este nevoie de cineva să zică acest lucru ne asumăm noi. Președintele Klaus Iohannis îl ține în brațe pe Florin Cîţu. Pentru ca România să trăiască, este nevoie că Florin Cîţu să plece. Nu este o victorie a AUR, este o victorie a României. Din seara asta, Guvernul Cîţu așa cum îl cunoaștem nu mai există. Moțiunea care va fi votată este doar o formalitate. Domnul Cîţu și restul miniștrilor îşi pot face bagajele. Odată cu Florin Cîţu o să cadă tot Guvernul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă