George Simion a mers la consultările de la Cotroceni cu foaia pentru demiterea lui Iohannis. „A fost monosilabic, ca de obicei”

2 săptămâni in urmă 11

Simion s-a dus la consultări cu foaia de demitere a președintelui. Foto/Inquam Simion s-a dus la consultări cu foaia de demitere a președintelui. Foto/Inquam

Dacă majoritatea partidelor s-au dus la consultările de la Cotroceni pentru a discuta actuala situație politică, eventual să fie informați cine va fi nominalizat, George Simion de la AUR s-a dus cu lista semnăturilor pentru demiterea lui Iohannis. 

LUNI, 22 NOIEMBRIE 2021, 14:01

SURSĂ: Realitatea AUTOR: Iulian Budușan

Copreședintele AUR, George Simion, a participat la consultările de la Palatul Cotroceni, pentru formarea noului Guvern. Simion a mers la Klaus Iohannis cu lista de semnături pentru demiterea acestuia.

„Am dus foaia de semnături pentru demitere. I-am înmânat documentul unui consilier. Pur și simplu au fost de formă aceste consultări. Deși colegii mei au spus păsurile a milioane de români, care nu sunt de acord cu acest Guvern, domnul Iohannis într-o sfidare totală, a fost monosilabic, ca de obicei.

Mut ca suveranu, așa a fost și Iohannis”, a spus Simion.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă