George Simion a luat cu asalt primăria din Timișoara: „Fritz, parașutat din Germania, ocupă ilegal funcția de primar”

1 săptămână in urmă 26

  • George Simion se află la Timișoara, unde, împreună cu un alai de manifestanți, au luat cu asalt primăria orașului.
  • „Domnul Fritz s-a ocupat cu altele. E timpul să îl trezim puțin”, a spus George Simion înainte să intre în instituția publică.
  • El susține că a căutat doar o audiență și a fost lăsat să urce până la etajul 1, acolo unde un agent de pază i-a blocat calea lui și alaiului de manifestanți.

George Simion se află la Timișoara, unde, împreună cu un alai de manifestanți, au luat cu asalt primăria orașului.

Co-președintele AUR a intrat în clădirea Primăriei Timișoara fără mască și însoțit de mai mulți manifestanți și jurnaliști. Intrarea principală și o a doua intrare pe care aceștia au încercat-o au fost închise. Într-un final, a treia încercare a fost cu noroc și pentru George Simion.

„Domnul Fritz s-a ocupat cu altele. E timpul să îl trezim puțin”, a spus George Simion înainte să intre în instituția publică.

El susține că a căutat doar o audiență și a fost lăsat să urce până la etajul 1, acolo unde un agent de pază i-a blocat calea lui și alaiului de manifestanți.

„Noi am venit aici să strângem semnături pentru Klaus Iohannis, dar am dat peste un pupil al lui Klaus Iohannis. El fiind PNL, a venit să îi facă campanie lui Dominic Fritz, parașutat aici la Timișoara din Germania, fără viză permanentă de domiciliu. Omul ăsta ocupă ilegal funcția de primar și trebuie să știe toată țara acest lucru”, a spus George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, întrebat de ce se află la Timișoara.

The post George Simion a luat cu asalt primăria din Timișoara: „Fritz, parașutat din Germania, ocupă ilegal funcția de primar” appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă