George Puscas, la primul meci dupa eliminarea catastrofala de la nationala. Fanii echipei sale au luat foc: "E ridicol" VIDEO

1 săptămână in urmă 1

Atacantul roman George Puscas (24 de ani) s-a aflat pe foaia de joc a meciului pe care Reading l-a terminat la egalitate vineri seara, 1-1, pe terenul lui Barnsley, in etapa cu numarul 39 din liga a doua engleza.

La numai 48 de ore dupa ce a fost eliminat in partida Armenia - Romania (3-2) din preliminariile CM 2022, Puscas a fost rezerva la Reading, iar antrenorul Paunovic a decis sa nu apeleze deloc la serviciile romanului.

Asta in ciuda faptului ca inlocuitorul lui Puscas, portughezul Lucas Joao, a fost protagonistul negativ al intalnirii, ratand o ocazie uriasa, cu poarta goala. "E ridicol", au comentat numerosi fani ai lui Reading, cerand titularizarea lui Puscas in meciul urmator.

If we in the playoffs by a point over these... this is why. @BarnsleyFC pic.twitter.com/AwsneNOw1k

- 🅰️nt 🆑are (@antclare78) April 2, 2021

Why has Puscas not come on yet?! Why didn't he come on 20 mins ago? Why didn't he come on for Joao after that miss?! Ridiculous! We're chasing a goal and we leave striker on bench #readingfc

- Luke Tizzard (@luke_tizzard) April 2, 2021
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă