George Pușcaș, desființat după gestul din Armenia: ”Un copil fără minte!”. Cine ar fi trebuit să-i ia locul la națională

1 săptămână in urmă 2

Liga 1, etapa 29: Academica - Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1, etapa 29: Gaz Metan - FC Argeş, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Dorin Munteanu, cel mai selecționat jucător din istoria primei reprezentative, l-a criticat dur pe George Pușcaș pentru ieșirea de la Erevan, în urma căreia a fost eliminat direct.

George Pușcaș, criticat dur după meciul cu Armenia

Pușcaș e un copil fără prea multă minte. Să facă un asemenea gest la scorul de 2-1... Nu am înțeles de ce a făcut acel fault”, a declarat Dorinel Munteanu, la Looksport.

Mai mult, fostul internațional a transmis că George Pușcaș nici nu ar fi trebuit să fie titularizat de Mirel Rădoi la meciul din Armenia, o soluție mai potrivită fiind un atacant mobil, exemplul oferit fiind Florin Tănase, cel care evoluează constant la FCSB ”vârf fals”.

L-am avut pe Tănase de la FCSB, care putea fi folosit ca atacant central. Ne trebuie neapărat un număr 9 cum era Cămătaru?

Noi trebuie să căutăm un jucător care să nu fie neapărat număr 9, pentru 4-3-3. Trebuie să fie un jucător mobil, dinamic. Nu știu ce căutăm, dar în aceste trei meciuri, Tănase trebuia să joace în centrul celor trei din față”, a transmis Dorinel Munteanu.

George Pușcaș a jucat în finalurile meciurilor cu Macedonia de Nord, 3-2, și Germania, 0-1, când titular a fost Claudiu Keșeru, dar a fost trimis în primul ”11” de Mirel Rădoi în Armenia, unde, după 77 de minute în care nu a avut nicio realizare, a primit cartonașul roșu pentru o intrare dură, direct cu gheata în pieptul lui Andre Calisir.

Etichete: dorinel munteanu , george puscas , armenia - romania
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă