George Ogăraru, mulțumit de remiza dintre Steaua și FCSB 2. „A fost un meci plăcut!” Ce zice despre greșelile de arbitraj

1 lună in urmă 2

George Ogăraru, managerul celor de la CSA Steaua, s-a declarat mulțumit de remiza înregistrată de echipa Armatei cu FCSB 2.

CSA Steaua a remizat cu FCSB 2, scor 1-1, iar George Ogăraru crede că rezultatul înregistrat în derby-ul cu echipa deținută de Gigi Becali este bun pentru formația Armatei.

Mai mult, oficialul grupării din Ghencea a comentat și în legătură cu greșelile de arbitraj de la partida cu FCSB 2, atunci când „centralul” a anulat un gol al roș-albaștrilor.

George Ogăraru, mulțumit de remiza dintre Steaua și FCSB 2

„A fost un meci tensionat ținând cont de această situație. Era de așteptat, dar până la urmă cred că a fost un meci plăcut, cu multe ocazii de gol, care pentru noi s-a terminat fericit deși ne așteptam la mai mult la cum a decurs prima repriză. Trebuia să marcăm mai mult în prima repriză, dar a fost un meci spectaculos. 

Nu am avut multe lucruri de reproșat arbitrului, doar la golul anulat. Am văzut și reluările și nu cred că trebuia să dea această decizie, dar nici nu aș vrea să marjez foarte mult pe arbitraj. A fost un arbitru tânăr într-un meci tensionat și era normal să și greșească. Am văzut reluările și sunt mai mult ca sigur că a fost o decizie greșită”, a spus George Ogăraru al finalul meciului CSA Steaua – FCSB 2, scor 1-1.

George Ogăraru, mesaj către FCSB

Întrebat dacă crede că Gigi Becali o să trimită jucători de la Liga 1 la meciul de la baraj dacă FCSB 2 se va întâlni cu CSA Steaua, George Ogăraru a declarat. „Nu știu ce vor face, nu vreau să comentez prea mult despre ei. Noi ne vom rezula doar la echipa noastră și încurajez pe toată lumea să facă același lucru. Cluburile să vorbească despre echipa lor și nu despre altele”.

The post George Ogăraru, mulțumit de remiza dintre Steaua și FCSB 2. „A fost un meci plăcut!” Ce zice despre greșelile de arbitraj appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă