George Ogăraru, chemat la „raport” de ministrul Apărării. Ce a făcut coordonatorul centrului de copii și juniori de la CSA Steaua | EXCLUSIV

1 lună in urmă 27

Rodrigo Mușat, ex-antrenor în cadrul Centrului de Copii și Juniori al CSA Steaua, a dezvăluit că atât el cât și George Ogăraru vor fi chemați în audiență la ministrul Apărării Naționale, în urma declarațiilor făcute pentru ProSport.

George Ogăraru și Rodrigo Mușat vor avea o întâlnire cu ministrul Apărării în cursul zilei de joi, la ora 13:30.

ProSport a publicat o serie de dezvăluiri cu privire la George Ogăraru, printre care faptul că acesta nu ar fi avut niciodată în acte funcția de manager la CSA Steaua, dar și că ar fi decis să reducă salariile antrenorilor pentru a-l mări pe al lui, potrivit spuselor lui Rodrigo Mușat.

George Ogăraru, chemat în audiență la ministrul Apărării, după dezvăluirile făcute de către un fost antrenor la CSA Steaua

Rodrigo Mușat a revenit cu dezvăluiri și a anunțat că atât el cât și George Ogăraru vor fi chemați în fața ministrului Apărării.

„În declarațiile pe care le-am făcut în publicația dumneavoastră nu am atacat niciodată CSA Steaua și nu am avut nici măcar o clipă vreun gând negativ legat de Steaua. Nu pot fi acuzat că mint. Ar însemna că minte și Teo Anghelini legat de faptul că luna iunie a fost diminuat salariul față de luna mai. Și Anghelini spune la fel! Iar eu am probat în fața reporterului ProSport cu extrasul de cont pe care v-am rugat să nu îl publicați. Voi arăta mai multe după audiența de la Ministrul Apărării, unde se pare că voi merge și eu și George Ogăraru.

În altă ordine de idei, George Ogăraru își arogă merite care nu sunt ale lui! Spune că impresionanta clasare pe locul 13 în liga elitelor i se datorează. În anii trecuți Steaua activa la elită fără ca cineva să iasă să se laude cu acest lucru pentru că era o normalitate. Această clasificare nu a fost obținută în urma unei competiții! S-a obținut locul 13 datorită infrastructurii clubului și a licențelor antrenorilor care la data de 1 februarie 2021 au și am semnat acte adiționale, la îndemnul lui George Ogăraru. În aceste acte se specifica faptul că antrenam grupele care erau pregătite de antrenori fără licențe. Fără aceste acte adiționale nu s-ar fi acumulat punctele necesare clasificării la elită!

Mai mult decât atât, George Ogăraru nu a fost niciodată manager în acte la CSA. Este doar o altă dezinformare! Prezența lui în ședințele Comisiei Tehnice din care fac parte doar cadre militare și personal civil este contrar regulamentelor militare. Un antrenor, fie el și coordonator, nu poate negocia salariile și contractele antrenorilor. Poate negocia doar cu cei fără licență. Pentru că nu este pe post de angajator. Dacă mint, mă poate contrazice, dar să probeze!”, a spus Rodrigo Mușat, în exclusivitate pentru ProSport.

The post George Ogăraru, chemat la „raport” de ministrul Apărării. Ce a făcut coordonatorul centrului de copii și juniori de la CSA Steaua | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă