George Copos, lovitură de maestru în imperiul său imobiliar! 30 de milioane de euro, dintr-un foc, pentru „perla coroanei” din lanțul său hotelier de lux

1 lună in urmă 14

George Copos, fostul patron de la Rapid, a ieșit din fotbal și s-a dedicat doar familiei și afacerilor. Mai nou bagă bani mulți în hoteluri și clădiri de birouri.

Omul de afaceri a deschis un turn de birouri cu 25 de etaje în nordul Capitalei, chiar lângă Casa Scânteii. Pentru 2021 George Copos are altă prioritate: renovarea hotelului Hilton.

Fotoreporterii Click! au surprins mişcările celor care lucrează din jurul clădirii de lux. Echipele de muncitori au ridicat deja schelele şi s-au apucat de treabă, scrie sursa citată.

George Copos, lovitură de maestru în imperiul său imobiliar! 30 de milioane de euro, dintr-un foc, pentru „perla coroanei” din lanțul său hotelier de lux

Peste 30 de milioane de euro vor costa lucrările de reabilitare a celui mai cunoscut hotel din Bucureşti. Hotelul Hilton a fost gazda unor mega vedete de-a lungul timpului, precum Sharon Stone, Andy Garcia, Lady Gaga, George Bush etc. Cel mai sigur, acestea vor fi gata anul viitor.

Paparazzi l-au surprins acum ceva timp pe magnat alături de actuala soție, Elena. Copos are o fetiță în vârstă de 10 ani, iar din căsnicia cu Cristiana Copos are o fiică pe nume Alexandra.

Rapidiștii îl regretă pe George Copos

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, despre o posibilă revenire a lui George Copos la Rapid.

Fost finanțator în Giulești, George Copos este regretat de către suporterii Rapidului, care consideră că acesta ar fi adus un plus dacă s-ar fi implicat la echipă.

„Noi, suporterii Rapidului, întotdeauna cele mai multe dispute le-am avut cu George Copos. Eu, personal, am avut foarte multe dispute cu dânsul, cu toate că îl respect foarte mult, vreau să subliniez asta.

Personal, îl regret pe George Copos și consider că dacă ar fi fost și el acum lângă Rapid eram mult mai puternici. Nu vrea să se mai implice în mod direct. Dânsul a rămas un mare rapidist și știu foarte bine chestia asta”, a recunoscut Gigi Corsicanu, la ProSport Live.

The post George Copos, lovitură de maestru în imperiul său imobiliar! 30 de milioane de euro, dintr-un foc, pentru „perla coroanei” din lanțul său hotelier de lux appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă