George Copos, înapoi la Rapid? Suporterii recunosc că îl regretă: „Cu el eram mult mai puternici! A rămas un mare rapidist” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 19

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, despre o posibilă revenire a lui George Copos la Rapid.

Fost finanțator în Giulești, George Copos s-a implicat din punct de vedere financiar la echipă și în sezonul trecut de Liga 2, însă a ales să o facă din umbră.

Echipa antrenată de către Mihai Iosif a înregistrat două victorii, cu Chindia Târgoviște și CS Mioveni, și un egal cu Farul Constanța, în primele trei etape din Liga 1, reușind să nu primească niciun gol.

Gigi Corsicanu, despre o posibilă revenire a lui George Copos la Rapid

Jucătorii Rapidului au avut parte și de un număr impresionant de suporteri la meciurile din debutul acestui sezon.

Unul dintre ei, Gigi Corsicanu, a dezvăluit că îl regretă pe George Copos, pentru că este unul dintre oamenii care trăiesc viața în alb-vișiniu, deși recunoaște că a avut multe certuri cu fostul finanțator.

„Noi, suporterii Rapidului, întotdeauna cele mai multe dispute le-am avut cu George Copos. Eu, personal, am avut foarte multe dispute cu dânsul, cu toate că îl respect foarte mult, vreau să subliniez asta. Personal, în regret pe George Copos și consider că dacă ar fi fost și el acum lângă Rapid eram mult mai puternici. Nu vrea să se mai implice în mod direct. Dânsul a rămas un mare rapidist și știu foarte bine chestia asta.

Cele mai multe dispute le-am avut din cauza oamenilor care sunt legați sufletește de Rapid și întotdeauna am insistat ca cei care au ceva aparte pentru publicul nostru să fie la echipă. Cum au fost Pancu, Adi Iencsi și mulți alții care au revenit de-a lungul timpului în cadrul clubului Rapid și sunt întotdeauna sunt bine veniți. Porțile inimilor noastre vor fi deschise pentru ei. Șumudică, de asemenea, care este un mare rapidist, Mircea Bornescu, Dani Coman…”, a spus Gigi Corsicanu, la ProSport Live.

The post George Copos, înapoi la Rapid? Suporterii recunosc că îl regretă: „Cu el eram mult mai puternici! A rămas un mare rapidist” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă