George Copos: "Ești cea mai mare țeapă din istoria Rapidului!" Reacția fotbalistului: "Am zis că-i dau una"

1 lună in urmă 2

Liga 2: Universitatea Cluj - U Craiova 1948, vineri, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Universitatea Craiova, 20:30, vineri, Digi Sport 1

Robert Niță a îmbrăcat trei ani și jumătate tricoul Rapidului, perioadă în care a cucerit titlul de campion, Cupa României și două Supercupe. Fostul atacant a relatat cum a decurs întâlnirea cu George Copos, omul care a stat în spatele celor mai mari succese din istoria clubului înfiinţat în 1923, dar şi personajul care a împins-o spre dispariţie, după 15 ani în care nu s-au văzut.

George Copos: "Ești cea mai mare țeapă din istoria Rapidului!" Robert Niță: "Nu-mi venea să cred, am zis că-i dau una acolo"

"Eram cu un prieten la o masă, am văzut unul care semăna cu Copos, m-am tot uitat, dar nu eram sigur, nu l-am recunoscut. Am întrebat dacă e Copos, mi s-a zis că da. Am zis să mă duc să-l salut, că am lucrat împreună. Mă ridic de la masă, mă duc la el, nu apuc să zic salut, că el îmi zice: 'ești cea mai mare țeapă din istoria Rapidului!' Nu-mi venea să cred. Am zis că-i dau una acolo.

Îmi zice: 'ești singurul jucător din istoria clubului pe care am dat toți banii o data, ai plecat și liber'. Îi zic: 'păi și golurile, cupa, campionatul...' La care el: 'aa, da.. ai mai depus și memoriu să îți iei banii pentru golurile marcate. Ai luat și clauza aia și ai plecat și liber'", a dezvăluit Robert Niță pentru as.ro.

Cariera lui Robert Niță a urmat un traseu aparte. Crescut în Ghencea, la juniorii Stelei, fostul atacant a mai evoluat la Corvinul Hunedoara, Cimentul Fieni, Oțelul Galați, a făcut parte din echipa Forestei Suceava care s-a impus cu 5-4 în Ștefan cel Mare, după ce Dinamo a condus cu 4-0, apoi a mers la Rapid, după care a urmat prima sa experiență în afara țării, la Hapoel Beer Sheva.

A jucat jumătate de ani în Israel și s-a întors în România, la Gloria Bistrița, Pandurii și Rocar. Robert Niță a pus ghetele în cui în Vietnam, la FC Viettel, unde a evoluat timp de doi ani.

79 de meciuri și 19 goluri a adunat Robert Niță în tricoul Rapidului2 reușite în 9 jocuri a adunat atacantul la reprezentativa U21 a României Etichete: rapid , george copos , robert nita , intalnire copos nita
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă