George Burcea, primele declarații despre momentul în care a fost prins drogat la volan. „Episodul cu stupefiante, da, a fost real”

1 lună in urmă 26

George Burcea a fost invitat recent la podcastul „În Oglindă”, iar în cadrul interviului a vorbit pentru prima dată despre momentul în care a fost prins drogat la volan de polițiști. Episodul a avut loc în perioada în care a decis să divorțeze de soția lui, Andreea Bălan.  

George Burcea a decis să povestească ce s-a întâmplat atunci când a fost prins drogat la volan de către polițiști. Până acum, actorul a evitat subiectul, însă recunoaște că episodul a fost unul real și că s-a întâmplat o singură dată.

„Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri.

Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție.

Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă. Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare”, a dezvăluit actorul, în cadrul podcastului „În Oglindă”, găzduit de jurnalistul Mihai Ghiță.

Geroge Burcea, despre relația cu Andreea Bălan

În cadrul aceluiaș interviu, actorul a vorbit și despre relația cu Andreea Bălan. Cei doi au împreună două fetițe, Ella Maya, în vârstă de 4 ani, și Clara Maria, de 2 ani.

„A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost.

burcea-1-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment. Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri și alte lucruri. Nu doresc să vorbesc despre ele.

Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră.

Slavă cerului, de două luni mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a declarat George Burcea, în emisiunea „În Oglindă”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă