George Burcea, dat în judecată de Andreea Bălan. Ce reclamă artista şi ce pedeapsă riscă fostul ei soţ

2 zile in urmă 17

George Burcea, dat în judecată de Andreea Bălan. Cântăreaţa a depus acum câteva zile o cererea de chemare în judecată împotriva lui George Burcea, în care a solicitat ca instanța să ia măsuri urgente cu privire la mai multe afirmații publice ale actorului care i-ar afecta imaginea. De asemenea, artista cere ca fostul ei soţ să şteargă anumite postări de pe reţelele sociale şi să fie obligat de magistrați să achite toate cheltuielile de judecată.

Citeşte şi: Un nou scandal între George Burcea şi Andreea Bălan: „Cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om beat?”

Conform SpyNews, una din postările reclamate de Andreea Bălan este cea în care George Burcea susținea că labradorul familiei ar fi fost maltratat de artistă. „Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic, ceea ce eu și Buni am făcut luni de zile. Am facturile și rețetele de la veterinar, așa că ceea ce insinuează el este aberant și irelevant. Acum e rândul lui să îl îngrijească și o să vadă că nu e ușor și ieftin deloc. Cred că e suficient că eu și Buni avem grijă de fete din toate punctele de vedere, măcar să aibă și el grijă de cățel. Cățelul este bolnav, nu maltratat. Eu am avut foarte mare grijă de el. Îl iubim și am cheltuit foarte mult cu el. Veterinarul meu poate confirma și am și facturile și tratamentele aplicate. De aceea i l-am dat lui, să aibă și el grijă de el și să vadă ce înseamnă. E suficient că doar eu am grijă de copii”, a spus, la acea vreme, Andreea Bălan.

Citeşte şi: Mesajul transmis de Andreea Bălan, la o zi după ce a fost fotografiată cu noul iubit: „Încerc să fiu pregătită”

George Burcea a mai avut probleme cu legea în trecut, iar acum două luni a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București în dosarul în care era acuzat că a condus mașina sub influența drogurilor. Deși instanța de fond îi interzisese să mai conducă o perioadă, Curtea de Apel i-a dat permis înapoi şi a păstrat doar o amendă de 16.000 lei şi a stablit un termen de supraveghere de doi ani.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă