Gazzetta Dello Sport, laude pentru români! Radu Drăgușin și Răzvan Marin, cei mai buni în meciurile din Serie A

1 lună in urmă 18

  • Cupa României: U Craiova 1948 - Sepsi, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa României: Poli Timișoara - Rapid, 21:00, Digi Sport 1

Gazzetta Dello Sport, laude pentru români! Radu Drăgușin și Răzvan Marin, cei mai buni în meciurile din Serie A

În ciuda faptului că echipele celor doi români au pierdut, Drăgușin și Marin au fost desemnați cei mai buni jucători ai formațillor din care fac parte de către prestigioasa publicație italiană Gazzetta Dello Sport.

Radu Drăgușin, rechemat la naționala U21 a României, a primit nota 6,5 în Gazzetta Dello Sport, cea mai mare din tabăra Sampdoriei: "Substanță, curaj și concretețe. Arată o mare personalitate, chiar dacă este folosit într-o poziție (n.r - fundaș dreapta) care nu este a lui", au scris italienii despre fundașul român.

dragusin

Radu Drăgușin, desemnat cel mai bun jucător de la Sampdoria în meciul cu Atalanta, 1-3 / Foto: Gazzetta Dello Sport

Pentru tânărul fundaș român împrumutat de la Juventus a fost doar a doua apariție în tricoul Sampdoriei, prima ca integralist. El a mai fost folosit în partida precedentă, cu Spezia, scor 2-1, când a beneficiat de accidentarea lui Valerio Verre.

Răzvan Marin a bifat și el toate cele 90 de minute în eșecul cu AS Roma. Cagliari a condus cu 1-0 după reușita lui Pavoletti (52), dar formația pregătită de Jose Mourinho a întors rezultatul grație reușitelor semnate de Ibanez (71) și Pellegrini (78).

Mijlocașul român a fost desemnat cel mai bun jucător din tabăra lui Cagliari, Gazzetta Dello Sport acordându-i nota 6,5: "Mereu vine cu ceva interesant, reușind să schimbe sau să deschidă jocul. De asemenea, a fost decisiv și la faza golului reușit de Cagliari".

razvan marin

Răzvan Marin, desemnat cel mai bun jucător de la Cagliari în meciul cu AS Roma, 1-2 / Foto: Gazzetta Dello Sport

Clasamentul din Serie A

După 10 runde disputate în Serie A, Sampdoria ocupă locul 15 în Serie A, cu 9 puncte, în timp ce Cagliari este ultima, cu doar 6 puncte.

clasament serie a

Clasamentul din Serie A / Foto: SofaScore
Etichete: serie a , cagliari , sampdoria , razvan marin , radu dragusin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă