Gazzetta dello Sport, despre primul gol al lui Dennis Man în Serie A: „Parma obține egalul cu un gol frumos!”

1 lună in urmă 4

Dennis Man a marcat primul său gol în Serie A, în remiza dintre Benevento și Parma, 2-2. Gazzetta dellor Sport a scris despre reușita fabuloasă a internaționalului român.

Dennis Man (22 de ani) a fost transferat de Parma, în luna ianuarie a acestui an, de la FCSB, pentru 13 milioane de euro. Acesta a semnat un contract valabil până în 2025 cu formația italiană.

Parma se află pe locul 19 din Serie A, cu 20 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

Gazzetta dello Sport, despre primul gol al lui Dennis Man în Serie A

„Ciocnirea pentru salvare de pe Stadio Vigorito între Benevento și Parma se încheie 2-2. Echipa lui Filippo Inzaghi a preluat conducerea în minutul 23, prin Glik. În a doua repriză, Parma a crescut și a egalat datorită unui gol al lui Kurtic în minutul 10 al părții secunde.

În minutul 17, Parma dublează prin Gagliolo, dar arbitrul Massa anulează golul după intervenția VAR pentru un offside la Gervinho.

Cinci minute mai târziu, Benevento face 2-1: lovitura de cap a lui Ioniță. Parma obține egalul cu un gol frumos al lui Man, în minutul 43 al reprizei a doua”, au scris cei de la Gazzetta dello Sport.

The post Gazzetta dello Sport, despre primul gol al lui Dennis Man în Serie A: „Parma obține egalul cu un gol frumos!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă