Gazzetta dello Sport confirmă interesul lui Sassuolo pentru Miculescu! Universitatea Craiova îl vrea și ea

2 săptămâni in urmă 9

Șansele ca povestea dintre UTA și David Miculescu (20 de ani) să mai continue cel puțin până la vară sunt destul de mici.

Două sunt cluburile care par să insiste pentru transferul golgheterului arădenilor încă din această iarnă, unul din Liga 1 și celălalt din Italia, chiar din Serie A.

Craiova încă negociază pentru un „pachet” de la UTA

Înainte de Revelion, vă informam că Universitatea Craiova ar vrea trei jucători de la UTA, pe Balauru, Roger jr. și Miculescu. Valoarea „pachetului” ar fi undeva la 1,2 milioane de euro, ceea ce nu ar fi tocmai rău pentru club, dar nu și pentru Laszlo Balint. Antrenorul arădenilor s-ar trezi dintr-un foc fără jucătorii săi titulari în benzi, dar și fără portarul Balauru, al doilea căpitan al echipei, care a răspuns – în general – foarte bine când s-a apelat la el.

Pe Balauru și Roger, arădenii i-ar putea pierde oricum pe gratis în vară, în timp ce prețul lui David Miculescu ar fi undeva la 1 milion de euro. De astăzi, atât Craiova, cât și UTA, sunt cantonate în Antalya și nu e exclus ca, la un moment dat, cei trei fotbaliști în „alb-roșu” sau numai tânărul „decar” să schimbe taberele.

Cu ce fotbaliști se luptă Miculescu pentru a-l înlocui pe Boga la Sassuolo?

Însă, și „sirenele” din Il Calcio sunt tot mai tari când vine vorba despre David Miculescu. Sassuolo, echipă la care evoluează și Vlad Chiricheș, îi caută un înlocuitor, sau doi, lui Jeremie Boga, care s-a transferat la Atalanta pentru 22 de milioane de euro. Printre numele oferite chiar prestigioasa publicație Gazzetta dello Sport se află și cel al utistului Miculescu, pentru care „neroverdi” nu ar avea probleme să plătească între 1 milion și 1 milion și jumătate de euro.

Iar fotbalistul „Bătrânei Doamne” ar putea fi cumpărat ca și investiție pentru viitor, în timp ce unul dintre Emanuel Gyasi (Spezia), Gabriel Strefezza (Lecce), Mohamed Elyounoussi (Southampton) sau Luis Sinisterra (Feyenoord), de care vorbește însuși publicația din Peninsulă, ar putea fi soluții imediate pentru antrenorul Alessio Dionisi.

Balint renunță greu la „decarul” său

Tot din Italia, Venezia sau Lecce ar mi fi ele interesate de fotbalistul care a marcat 6 goluri pentru UTA în primele 21 de etape ale Ligii 1 și de care Balint nu ar dori să se despartă încă.

„În primul rând, eu susțin că David Miculescu mai are multe de oferit UTA-ei, dar și invers. Fotbalistul s-a dezvoltat mult, a jucat meci de meci, dar mai poate progresa mult într-un mediu pe care-l cunoaște și unde este apreciat de toată lumea din club și suporterii echipei. Eu mi-am expus punctul de vedere și în fața conducerii clubului, mai departe chestiunile legate de situația sa contractuală nu o cunosc și nu mă privește. În al doilea rând, dacă fotbalistul chiar va pleca, atunci trebuie să vină o ofertă cu adevărat de nerefuzat. Sumele vehiculate acum în presă pentru el sunt nerealiste, cota fotbalistului e mult mai mare”, spunea antrenorul „roș-albilor” de pe Mureș.

După ultima actualizare a cotelor pe transfermarkt, David Miculescu a ajuns al doilea cel mai valoros fotbalist al UTA-ei. Primul este căpitanul Florin Iacob, cotat la 800 de mii de euro, în timp ce Miculescu a ajuns să valoreze 700 de mii de euro.

Pasajul referitor la David Miculescu preluat din Gazzetta dello Sport:

 

The post Gazzetta dello Sport confirmă interesul lui Sassuolo pentru Miculescu! Universitatea Craiova îl vrea și ea appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă