Gaziantep l-a înlocuit pe Șumudică tot cu un antrenor vulcanic » Fostul jucător al lui Boloni la Sporting Lisabona!

1 lună in urmă 1

Gaziantep i-a reziliat contractul lui Marius Șumudică, antrenorul care a impresionat Turcia, fiind pe locul 3 în Süper Lig. A fost pedepsit tocmai pentru reacțiile sale vulcanice, inclusiv față de președintele clubului. 

Și totuși, roș-negrii l-au înlocuit tot cu un latin, la fel de năvalnic, implicat în mai multe incidente de-a lungul timpului.

Marius Șumudică, înlocuit de Sa Pinto la Gaziantep

Un nume mai mare ca jucător, fostul atacant portughez, Ricardo Sá Pinto, alături de care Loți Bölöni a cucerit ultimul titlu al lui Sporting Lisabona, în 2002, însă un tehnician mai slab decât Șumudică. 

În plus, lusitanul nu a rezistat la nici măcar un an la cluburile sale. La Vasco da Gama, ultima sa formație, a fost concediat după numai două luni, pe 29 decembrie. A avut doar trei victorii (6 înfrângeri) în 15 meciuri.

Sá Pinto, 48 de ani, a ajuns la un acord cu Gaziantep pentru un sezon și jumătate. 

11 echipea antrenat Ricardo Sá Pinto (48 de ani) până acum, într-o carieră începută în 2012

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

EXCLUSIV Fostul elev al lui Șumudică a izbucnit: „Lipsă de respect! A făcut o minune, iar tu îi dai salariu mai mic?”Aris - Panathinaikos 0-1 » Boloni, insultat de președintele lui Aris în tunelul spre vestiare! Schimb dur de replici între cei doi

Bătaie în platoul unei emisiuni din România. „Te fac varză!„ Echipa de producție a intervenit imediat

Libertatea

Playtech: Anunțul ȘOCANT făcut de George Simion, chiar ieri. E ireal ce se întâmplă cu partidul AUR
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă