Gaz Metan, scandal după eșecul cu FCSB! Ronaldo Deaconu: „E inadmisibil să dai așa penalty! Ne-a fost furat un punct”

3 luni in urmă 25

Gaz Metan a trecut pe lângă o remiză importantă cu FCSB, iar Ronaldo Deaconu a făcut scandal după penalty-ul primit de roș-albaștri la Mediaș.

Autor al unui gol în partida de luni seara, Deaconu l-a făcut praf pe Sebastian Colțescu, după ce acesta a acordat un penalty discutabil pentru FCSB, transformat pe final de Sergiu Buș.

Comparat cu Ansu Fati de comentatorul Digi Sport George Dobre, Popescu l-a înlocuit pe Florin Tănase, iar în minutul 89 a scos penalty-ul din care FCSB a obținut victoria împotriva trupei lui Jorge Costa.

Ronaldo Deaconu a pus tunurile pe Sebastian Colțescu: „E inadmisibil să dai așa penalty! Ne-a fost furat un punct”

„A fost o repriză foarte modestă, dar apoi am schimbat totul. Mister ne-a certat la pauză, dar ne-a fost furat un punct. Să dai așa penalty e inadmisibil. I-am dominat în repriza a doua, dar când pierzi cu așa penalty, ce să mai zici? Au dat faulturi doar în favoarea lor. Dacă trebuia să câștige FCSB, puteau să ne spună de la început. Avem jucători cu caracter, suntem un grup unit și suntem încrezători în continuare”, a spus Ronaldo Deaconu, după victoria roș-albaștrilor de la Mediaș, scor 3-2.

Ion Crăciunescu îi dă dreptate lui Deaconu și consideră că FCSB a primit mult prea ușor lovitura de la 11 metri, după ce Octavian Popescu a căzut în careu.

„Eu nu văd niciun contact. Dacă jucătorul cu numărul 21 de la Mediaș îl atinge pe cel de la FCSB, reacția acestuia din urmă trebuie să fie alta. Jucătorul de la FCSB trece de adversar, apoi cade. Eu nu văd niciun contact! Te poți păcăli ca arbitru la o asemenea fază. A fost un arbitraj foarte bun până la această fază.”, a declarat fostul arbitru FIFA, la Digi Sport.

The post Gaz Metan, scandal după eșecul cu FCSB! Ronaldo Deaconu: „E inadmisibil să dai așa penalty! Ne-a fost furat un punct” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă