Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova, de la 20:30! Live Video Online din etapa 27 din Liga 1! ECHIPELE DE START

1 lună in urmă 2

Gaz Metan Mediaș și Universitatea Craiova deschid etapa a 27-a din Liga 1. Meciul poate fi urmărit la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport, dar și în format Live Video Online pe ProSport.ro, de la 20:30.

LIVE: Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova 0-0

 

ECHPELE DE START:

Gaz Metan: Pleșca – Butean, Yuri, Larie, Velias – G. Moura, Alceus, R. Romeo – Chamed, M. Mates, Ze Manuel
Rezerve: Buzbuchi, Pambou, F. Santos, Horj, Sg. Ciocan, V. Morar, R. Deaconu, Horșia, Sarr
Antrenor: Mihai Teja

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, N. Bancu – Ov. Bic, Al. Mateiu, Al. Cicâldău – Cîmpanu, An. Ivan, Șt. Baiaram
Rezerve: I. Popescu, Șt. Vlădoiu, Fedele, V. Constantin, Bărbuț, Cătățână, Camara, Tudorie, I. Mamut
Antrenor: Marinos Ouzounidis

STADION: „Municipal” (Mediaș)
ARBITRU: Lucian Rusandu, Valentin Avram, Ovidiu Artene


Marinos Ouzounidis a înregistrat deja primul eșec de la venirea în Liga 1, 0-1 cu Chindia Târgoviște, iar grecul nu își mai permite vreun pas greșit, dacă vrea să aibă un play-off liniștit în Bănie. Oltenii sunt la șapte puncte de FCSB și CFR Cluj, astfel că orice eșec poate îngreuna obiectivul pe finalul de sezon.

De partea cealaltă, Gaz Metan este pe locul 12, iar venirea lui Mihai Teja nu pare să fi avut efectul scontat la Mediaș, după cele patru eșecuri la rând în campionat.

Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova, Live Video Online din etapa 27 din Liga 1!

Marinos Ouzounidis are cinci absenţi înaintea deplasării la Mediaş. Pe lângă golgheterul Koljic, Acka, Screciu, Bălaşa şi Ofosu nu vor juca la Mediaș.

Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova, meci din etapa 27 din Liga 1, se joacă de la 20:30 și poate fi urmărit Live Video Online aici și aici.

 

The post Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova, de la 20:30! Live Video Online din etapa 27 din Liga 1! ECHIPELE DE START appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă