Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani: Nici goluri, nici rezultat final! Ce pariu special încercăm la primul meci din etapa a 8-a

4 luni in urmă 12

Atât Gazul, cât și Botoșaniul sunt două formații în suferință. Medieșenii n-au mai câștigat în ultimele patru etape, în timp ce la Botoșani situația e și mai complicată, trupa lui Croitoru uitând să mai câștige de cinci etape. Botoșănenii au trei înfrângeri consecutive în Liga I.

Gaz Metan începe runda a 8-a de pe poziția a 12-a în Liga I, cu doar șapte puncte adunate în acest start de campionat. De cealaltă parte, Botoșani stă la fel de rău, locul 10, cu doar 8 puncte.

În sezonul trecut, cele două formații s-au întâlnit de patru ori. De două ori în sezonul regular și de alte două ori în playoff-ul Ligii I. În campionatul normal s-au bifat două remize, 1-1 și 0-0, în timp ce în jocurile cu adevărat importante s-au impus cei de la Botoșani: 2-0 la Mediaș și 4-1 la Botoșani.

Ținând cont de forma de moment, este destul de greu de anticipat o câștigătoare în partida din această după-amiază, așa că ne-am reorientat către un pariu special, pe cornere!

Aruncăm o privire pe ultimele trei meciuri ale celor de la Botoșani și observăm că toate partidele au avut cel puțin nouă lovituri de la colțul terenului: 9 cu CFR Cluj, 13 cu Chindia, 13 cu Hermannstadt.

Aceeași poveste se aplică și în cazul celor de la Gaz Metan, formație implicată în meciuri cu multe cornere în ultima perioadă. 10 cornere cu Chindia, 13 cornere cu Hermannstadt și 10 cornere cu Clinceni.

În cele patru întâlniri directe din sezonul trecut, două au adus peste 8,5 cornere, în timp ce alte două partide au fost mai ”liniștite” din acest punct de vedere.

PONT: Peste 8,5 cornere - cotă 1,70 la Fortuna

Citește și alte știri despre Liga I:

EXCLUSIV Momente neștiute cu Cătălin Hîldan, povestite după 25 de ani de un fost coleg: „Pe noi ne-a pufnit râsul. Ăsta era el!” + cum întreținea atmosfera în vestiarFCSB, bună de plată: a pierdut procesele cu doi fotbaliști! Suma pe care Gigi Becali trebuie s-o scoată din buzunar

“Ce faceţi aici, concret?”, îi întreba Elena Lasconi pe angajaţi, în prima zi ca primăriţă în Câmpulung. Cea mai grea întrebare. “Ăăăă…

Libertatea

Playtech: Nicușor Dan a făcut-o PRAF pe Gabriela Firea pentru TUPEUL ei! Ce a postat fostul edil i-a scos din minți până și pe bucureșteni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă