Gaz Metan – FCSB 1-2, Live Video Online, în etapa a 11-a din Liga 1 | Darius Olaru reușește „dubla” în poarta fostei sale echipe!

3 luni in urmă 19

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și FCSB se joacă ACUM, în etapa cu numărul 11 din Liga 1. Meciul poate fi urmărit la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport, dar și în format LIVE TEXT pe ProSport.ro.  De asemenea, partida este Live Video Online AICI.

LIVE: Gaz Metan – FCSB 1-2

Au marcat: Deaconu ’16 / Olaru ’11, ’31

Min. 31: GOOOL FCSB! Buș îl lansează perfect pe Tănase, acesta ratează singur cu portarul, mingea îi revine și centrează pentru Olaru care reușește „dubla”!

Min. 28: Prima schimbare la FCSB: Dennis Man acuză niște probleme musculare și în locul său intră Sergiu Buș.

Min. 26: Moruțan fură din nou prim-planul la Mediaș! Acesta pătrunde în careu, trece de Butean, însă șutul său este blocat de portarul Buzbuchi.

Min. 16: GOOOL GAZ METAN! Ronaldo Deaconu transformă lovitura de la 11 metri!

Min. 15: Gaz Metan face și o primă schimbare: iese Nițu, după ce a scos penalty, intră Valente.

Min. 15: Crețu îl faultează în careu pe Nițu și arbitrul acordă penalty pentru Gaz Metan.

Min. 11: GOOOL FCSB! Moruțan centrează din colțul careului de 16 metri, iar Darius Olaru reia cu capul și înscrie în poarta fostei sale echipe!

Min. 5: Ocazie uriașă pentru FCSB! Moruțan păcălește apărarea medieșenilor și șutează pe jos către poartă, însă mingea lovește bara.

A început partida de la Mediaș!

ECHIPELE DE START

Gaz Metan: Buzbuchi – Butean, Larie, Baco, Velisar – Alceus, Francisco Santos – Ze Manuel, Deaconu, L. Nițu – Cardoso
Rezerve: Pleșca, P. Costea, R. ROmeo, Smola, Trif, Valente, Horj, Sambu, Chamed
Antrenor: Jorge Costa

FCSB: A. Vlad – V. Creţu, I. Cristea, A. Miron, Panţîru – Vînă, Perianu, Olaru – Moruțan, Man, Fl. Tănase
Rezerve: Straton, G. Simion, Briceag, S. Buș, Buziuc, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Oct. Popescu
Antrenor: Toni Petrea

Stadion: „Gaz Metan”
Arbitru: Marcel Bîrsan; Asistenți: Mircea Orbuleț și Florin Păunescu


Gaz Metan vine după două victorii consecutive, în campionat. Odată cu venirea lui Jorge Costa, pe banca medieșenilor, echipa și-a schimbat fața. Gaz Metan se află pe locul 9 din Liga 1, cu 13 puncte obținute, după zece meciuri jucate.

De cealaltă parte, FCSB are un parcurs fulminant, în campionat. Echipa roș-albastră vine după cinci victorii consecutive. Cu un rezultate pozitiv, în această seară, FCSB ar reveni în „fotoliul” de lider, ocupat, în prezent, de CS U Craiova.

Gaz Metan – FCSB Live la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport

Partida de astăzi va fi difuzată la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport, dar poate fi urmărită și în format live text pe www.prosport.ro.

Din păcate, partida se va desfășura fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, meciul poate fi urmărit Live Video Online aici.

The post Gaz Metan – FCSB 1-2, Live Video Online, în etapa a 11-a din Liga 1 | Darius Olaru reușește „dubla” în poarta fostei sale echipe! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă