Gaz Metan – CFR Cluj 0-0! Live Video Online în etapa 24 a Ligii 1! Deac, ocazie uriașă

1 săptămână in urmă 12

Partida Gaz Metan – CFR Cluj se va juca astăzi, 21 februarie, de la ora 18:00, în etapa 24 a Ligii 1. Meciul poate fi urmărit la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport sau în format live text pe www.prosport.ro.

 

LIVE: Gaz Metan – CFR Cluj 0-0


Min9: SCHIMBARE!
Gîdea este înlocuit cu Păun
Min8: OCAZIE!
Deac este aproape de deschiderea scorului, dar Buzbuchi scoate senzațional
Min1: Începe meciul

GAZ METAN – CFR CLUJ! ECHIPELE DE START

Gaz Metan: Buzbuchi – R. Romeo, Baco, Yuri, Velias – R. Deaconu, Francisco Junior, Chamed – Horșia, Sarr, Valente
Rezerve: A. Popa, Trif, G. Moura, S. Ciocan, P. Costea, Ze Manuel, V. Morar, L Nițu
Antrenor: Mihai Teja

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, A. Burcă, Camora – C. Deac, Bordeianu, A. Chipciu – Gîdea, Debeljuh, V. Costache
Rezerve: Sandomierski, C. Manea, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Itu, Păun, Omrani, Rondon
Antrenor: Edi Iordănescu

Stadion: Gaz Metan, Mediaș
Arbitri: Radu Petrescu, Radu Ghinguleac, Vlad Bârleanu


Gaz Metan vine după o înfrângere, în campionat, contra celor de la FC Botoșani, 1-2. Formația medieșeană speră să câștige toate cele trei puncte, în meciul de astăzi, pentru a se apropia de locurile de play-off. Trupa lui Mihai Teja se află pe locul 10 din Liga 1, cu 28 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, CFR Cluj vine după un rezultat de egalitate, în campionat, contra ilfovenilor de la FC Voluntari, 0-0. Formația ardeleană vrea cu orice preț să câștige meciul de astăzi, pentru a ține aproape de liderul FCSB. CFR Cluj se află pe locul 2 din Liga 1, cu 48 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

Gaz Metan – CFR Cluj la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport

Partida de astăzi va fi difuzată la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport, dar poate fi urmărită și în format live text pe www.prosport.ro.

Din păcate, partida se va desfășura fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, meciul poate fi urmărit Live Video Online aici.

The post Gaz Metan – CFR Cluj 0-0! Live Video Online în etapa 24 a Ligii 1! Deac, ocazie uriașă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă