Gata, visul frumos s-a terminat! Vestea dură pe care o primește Ciprian Tătărușanu, după gafa uriașă cu Fiorentina: „Nu e dat afară din echipă, dar e decizia logică”

1 săptămână in urmă 17

Ciprian Tătărușanu a greșit flagrant în partida pe care AC Milan a pierdut-o sâmbătă seara, în deplasare, scor 3-4, cu Fiorentina. motiv pentru care ar putea pierde postul de titular.

Pe terenul fostei sale echipe, Tătăruşanu a greşit la primul gol. El a scăpat balonul din mână după o centrare din corner şi Duncan a profitat şi a marcat.

După prima înfrângere din acest sezon, Milan rămâne cu 32 de puncte, pe locul 2, la egalitate de puncte cu Napoli.

Gata, visul frumos s-a terminat! Vestea dură pe care o primește Ciprian Tătărușanu, după gafa uriașă cu Fiorentina: „Nu e dat afară din echipă, dar e decizia logică”

Presa italiană vorbește tot mai mult de revenirea lui Mike Maignan, operat acum 6 săptămâni din cauza unor dureri persistente la încheietura mâinii stângi. Perioada lui de inactivitate era de zece săptămâni, dar ar putea reveni mai repede.

„Pentru Tătărușanu e evident că nu este ca și cum e dat afară din echipă, ci doar revenirea la normal: titularul e disponibil, joacă titularul. O decizie logică”, scrie Gazzetta dello Sport.

Si torna sempre dove si è stati bene#tatarusanu #FiorentinaMilan https://t.co/9h9JoKL8hH

— RecensioniScomode (@RScomode) November 20, 2021

AC Milan mai are un înlocuitor pentru Ciprian Tătărușanu

„S-ar putea întâmpla încă de duminică la San Siro, împotriva lui Sassuolo: în cel mai rău scenariu, Maignan va merge pe banca tehnică și va apărea între posturile rossonerilor trei zile mai târziu la Marassi, acasă la Genoa. Tradus, timpii de recuperare s-au redus practic la jumătate”, continuă publicația.

Indisponibilitatea lui Maignan a făcut ca Milan să aducă de urgenţă un portar, pe Antonio Mirante, însă Pioli a preferat să meargă pînă acum pe mâna lui Tătăruşanu.

Ciprian Tătărușanu a semnat cu AC Milan în septembrie 2020, venind de la Olympique Lyon pentru 500.000 de euro. Portarul naționalei în acea perioadă a lăsat în urmă trei sezoane în Ligue 1, la Nantes și la Lyon. Ciprian a revenit în Serie A, după o experiență de trei ani la Fiorentina.

The post Gata, visul frumos s-a terminat! Vestea dură pe care o primește Ciprian Tătărușanu, după gafa uriașă cu Fiorentina: „Nu e dat afară din echipă, dar e decizia logică” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă