Gata să bată palma! Negocierile cu Billel Omrani sunt pe ultima sută de metri

1 lună in urmă 25

Liga 1: Universitatea Craiova - Viitorul, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi - Astra, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Billel Omrani negociază prelungirea contractului cu CFR Cluj

Atacantul francez şi-a dorit să plece de la gruparea din Gruia, dar ofertele nu au fost foarte tentante, astfel că a decis să negocieze cu conducerea campioanei prelungirea actualei înţelegeri, scrie ProSport.ro.

Sursa citată scrie că şansele ca atacantul să continue la Cluj sunt mari, după ce acesta a mai renunţat la pretenţiile financiare. Omrani evoluează la CFR din 2016, când a fost transferat de la Marseille, şi are acum o cotă de piaţă de două milioane de euro. Campioana l-ar fi cedat în această iarnă şi pentru 500.000 de euro, pentru a nu-l pierde gratis în vară, însă echipele nu s-au înghesuit cu oferte.

În aceste condiţii, cele două părţi au redeschis discuţiile pentru prelungirea contractului, iar lucrurile se îndreaptă în direcţia dorită. Cel mai probabil, Omrani va parafa o nouă înţelegere cu CFR Cluj în scurt timp.

Billel Omrani nu a mai înscris pentru CFR de peste un an

Billel Omrani fusese trecut pe "linie moartă" de Dan Petrescu la CFR Cluj, după ce discuţiile pentru prelungirea contractului nu se concretizaseră.

Atacantul francez a fost folosit doar în 8 meciuri în acest sezon, în toate competiţiile, şi nu a reuşit să înscrie niciun gol. De altfel, fotbalistul nu a mai marcat de mai bine de un an, mai exact de pe 1 decembrie 2019, dintr-un meci cu Hermannstadt terminat la egalitate, 1-1.

Billel Omrani este unul dintre cei 3 atacanţi pe care îi mai are în lot Edi Iordănescu, după ce Jakub Vojtus a fost cedat în Ungaria, la Mezőkövesd. Celelalte două variante sunt Mario Rondon şi Gabriel Debeljuh.

27 de ani are Billel Omrani2 milioane de euro e cota de piaţă a lui Omrani18.000 de euro pe lună e actualul salariu al lui Omrani la CFR Cluj Etichete: billel omrani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă