Gata! Așteptarea a luat sfârșit, arabii s-au lăsat înduplecați: Xavi Hernandez e la un pas de a fi numit noul antrenor al Barcelonei!

3 săptămâni in urmă 21

Tehnicianul spaniol Xavi Hernandez le-a transmis șefilor de la Al Sadd că vrea din tot sufletul să meargă acasă, la Barcelona, iar aceștia l-ar fi înțeles și ar fi dat undă verde mutării, după ce inițial refuzaseră categoric, printr-un anunț oficial, orice negociere.

Fostul mare mijlocaș este dorit de conducerea de pe Camp Nou pentru a-l înlocui pe demisul Ronald Koeman.

FC Barcelona este foarte aproape de a anunța oficial numirea lui Xavi Hernandez pe banca tehnică a catalanilor

După ce l-a demis recent pe olandezul Ronald Koeman, președintele Joan Laporta l-a numit pe fostul mare fotbalist catalan Xavi Hernandez drept unicul candidat la postul rămas vacant pe Camp Nou.

Șeful Barcelonei a încercat în ultima săptămână să rezolve mutarea tehnicianului iberic din Qatar, de la Al Sadd, și a trimis o delegație oficială blaugrana pentru a înlesni negocierile cu arabii.

Acum, conform celor de la Marca, Xavi va fi confirmat oficial în orele următoare drept succesorul lui Ronald Koeman pe banca Barcelonei.

Chiar dacă cei de la Al Sadd au declarat miercuri că nu vor să renunțe la antrenorul spaniol, în acest moment crucial al sezonului din Qatar, se pare că patronii arabi au luat în considerare dorința simbolului catalan de a se întoarce acasă, la Barcelona, și în acest moment sunt puse la punct ultimele detalii ale acestei mutări de senzație.

Tot miercuri, Xavi a declarat despre negocierile cu catalanii: „Am discutat cu Barcelona în ultimele zile, s-a rezolvat. Dar acum totul depinde de tratativele dintre cluburi, ei trebuie să ajungă la un acord. Barcelona vine la negocieri, toți suntem nerăbdători și încântați”.

Fostul coechipier al lui Leo Messi și-a manifestat deschis sentimentele pe care le are pentru fosta sa echipă: „Eu vreau din toată inima să plec acasă. Sper că se va întâmpla acest lucru. Eu am un contract și acum cluburile trebuie să negocieze. Ei știu deja care este poziția mea”.

Fostul mare internațional spaniol are peste 700 de meciuri jucate pentru Barcelona și ar putea sta pe banca echipei catalane pentru prima oară pe data de 18 noiembrie, la derby-ul orașului Barcelona, cu rivala de moarte Espanyol.

The post Gata! Așteptarea a luat sfârșit, arabii s-au lăsat înduplecați: Xavi Hernandez e la un pas de a fi numit noul antrenor al Barcelonei! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă