Gata! A venit Cosmin Olăroiu, a început dominația: l-a zdrobit pe Daniel Isăilă în meciul românilor din Emirate!

3 săptămâni in urmă 25

Echipa lui Cosmin Olăroiu, Al Sharjah, s-a impus de o manieră categorică în fața formației antrenate de Daniel Isăilă, Baniyas, scor 3-0.

În a doua zi de Crăciun, Al Sharjah a dat recital în meciul cu Baniyas, pe care a învins-o la scor de neprezentare la finalul unui meci pe care l-a dominat autoritar. Fomația lui Cosmin Olăroiu a condus încă de la pauză, iar elevii lui au făcut spectacol în repriza a doua a întâlnirii, când au mai punctat de două ori.

După 11 etape scurse din acest sezon al campionatului Emiratelor Arabe Unite, Al Sharjah este pe locul 4, la opt puncte în spatele liderului Al Ain.

Cosmin Olăroiu, victorie clară în fața lui Daniel Isăilă

Duelul dintre Cosmin Olăroiu și Daniel Isăilă s-a terminat cu victoria primului dintre ei, care a condus-o pe Al Sharjah spre o victorie obținută la scor de neprezentare în fața lui Baniyas. Întâlnirea dintre cei doi tehnicieni care ar fi putut să preia echipa națională a României după plecarea lui Mirel Rădoi a fost la discreția gazdelor, care s-au impus de o manieră categorică.

Caio Lucas Fernandes a deschis scorul în minutul 31, iar jucătorii lui Cosmin Olăroiu au risipit orice speranțe ale oaspeților în repriza a doua. Saif Rashid a punctat imediat după pauză, în minutul 48, iar Gustavo Mueller a închis tabela la 3-0 cu un sfert de oră înainte de fluierul de final.

Cu toate acestea, raportul ocaziilor a fost mult mai echilibrat decât o arată scorul, 11-10 în favoarea trupei antrenate de Cosmin Olăroiu.

Al Sharjah este pe poziția a patra a clasamentului, cu 19 puncte obținute în primele 11 etape, iar echipa antrenată de Daniel Isăilă este a 11-a în ierarhie, cu 12 puncte. Liderul campionatului Emiratelor Arabe Unite este Al Ain, cu 27 de puncte – cu șapte mai mult decât principalele urmăritoare, Al Wahda și Shabab Al-Ahli.

The post Gata! A venit Cosmin Olăroiu, a început dominația: l-a zdrobit pe Daniel Isăilă în meciul românilor din Emirate! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă