Gata! A fost detonată marea lovitură: fostul antrenor al FCSB a recunoscut, oficial, negocierile pentru a fi noul selecționer al României! Favoritul omului care îl „manevrează” pe Răzvan Burleanu rupe tăcerea: „Am avut o discuție despre națională cu președintele federației”

1 săptămână in urmă 22

Edi Iordănescu a vorbit despre echipa națională a României și a recunoscut că a fost ofertat de FRF în două rânduri.

Fostul antrenor al celor de la FCSB susține că are o relație foarte apropiată cu Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, iar acesta l-a ofertat de două ori.

Deși acum a intrat pe lista Federației Române de Fotbal pentru a prelua echipa națională a României, după ce Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au refuzat, iar Ladislau Boloni a întârziat să ofere un răspuns concret, Edi Iordănescu a mai fost dorit de FRF și pe banca reprezentativei de tineret.

Edi Iordănescu a vorbit despre oferta primită de la FRF

Edi Iordănescu a recunoscut și că a purtat o discuție cu Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, dar și cu Mihai Stoichiță, dar nu a primit o ofertă concretă.

„Cu nea Mihai Stoichiţă am fost într-un contact permanent de mai mulţi ani. M-a dorit de două ori la naţionala mică. Este un fost antrenor, cu multă experienţă. În ultimele luni am avut o discuţie şi despre echipa naţională, la fel şi cu preşedintele Federaţiei”, a spus Edi Iordănescu, fostul antrenor al celor de la FCSB, potrivit Digisport.ro.

Edi Iordănescu și Adi Mutu, pe lista FRF

După ce Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au refuzat să preia banca tehnică a echipei naționale a României după plecarea lui Mirel Rădoi, oficialii FRF s-au orientat către Ladislau Boloni, dar pe lista președintelui Răzvan Burleanu s-au aflat și alți doi antrenori de viitor: Edi Iordănescu și Adi Mutu.

Edi Iordănescu a revenit în atenția oficialilor FRF după ce Ladislau Boloni a întârziat să ofere un răspuns concret după negocierile care au avut loc la București.

Ultima dată, Edi Iordănescu a pregătit-o pe FCSB, formație la care a rezistat aproape trei luni pe banca tehnică. Acesta a ales să își rezilieze contractul după ce Gigi Becali s-a implicat este el la echipă.

The post Gata! A fost detonată marea lovitură: fostul antrenor al FCSB a recunoscut, oficial, negocierile pentru a fi noul selecționer al României! Favoritul omului care îl „manevrează” pe Răzvan Burleanu rupe tăcerea: „Am avut o discuție despre națională cu președintele federației” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă