Gary Lineker l-a lăudat, atacantul de la EURO 2020 a gafat impardonabil: „Cine e? Bătrânul acela din studio?”

1 lună in urmă 25

Atacantul Suediei Alexander Isak a fost lăudat de către celebrul Gary Lineker l-a lăudat, dar jucătorul care evoluează la EURO 2020 a gafat.

Isak joacă la Real Sociedad și la 21 de ani e deja cotat la 40 de milioane de euro.

Gary Lineker a fost cel mai bun marcator la Campionatul Mondial din 1986, iar în prezent e unul dintre cei mai apreciați analiști tv.

Gary Lineker l-a lăudat, atacantul de la EURO 2020 a gafat impardonabil: „Cine e? Bătrânul acela din studio?”

Suedia a învins Slovacia, 1-0, la EURO 2020, în Grupa E, și e aproape de optimile turneului final. Emil Forsberg a marcat din penalty în minutul 76.

Suedezii au remizat în primul meci de la EURO 2020 cu Spania, 0-0.

„Nu cred că există vreun dubiu că Alexander Isak va atrage atenţia multor cluburi din Europa. Excepţional talent”, a scris Lineker pe contul său de Twitter. După victoria cu Slovacia, Isak a fost rugat să comenteze spusele fostului star al naționalei Angliei. Răspunsul său a surprins total: „Nu prea ştiu sigur cine spune asta. Este un jucător bătrân aflat în studio?”.

A fost lămurit cine este Gary Lineker și a revenit: „Nu eram născut atunci, dar am mici cunoştinţe despre el”.

La Real Sociedad, Alexander Isak a bifat 34 de meciuri în sezonul trecut, a marcat de 17 ori și a oferit două assisturi.

  • Gary Lineker e inclus în Hall of Fame-ul fotbalului englez
  • E singurul jucător care a fost golgeterul campionatului cu trei cluburi diferite, Leicester, Everton şi Tottenham
  • E al treilea în topul marcatorilor pentru naționala Angliei

Selecţionerul echipei naţionale a Suediei Janne Andersson spunea după meciul Suedia – Slovacia, 1-0:

„În prima repriză am jucat bine primele 30 de minute, dar nu am încheiat-o aşa cum ne-am fi dorit. Am fost mult mai buni în a doua repriză, am câştigat duelurile, am fost mai precişi. Este bine să ai patru puncte după două jocuri. Am primit doar un gol în șapte meciuri anul acesta. Atacul merită şi el aprecieri, a fost foarte bun. Suntem într-o situaţie bună”.

 

 

The post Gary Lineker l-a lăudat, atacantul de la EURO 2020 a gafat impardonabil: „Cine e? Bătrânul acela din studio?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă