Gareth Bale vrea Ungaria eliminată din fotbal după scandalul de rasism de la Budapesta! "Cel mai bine ar fi să scăpăm de ei "

1 lună in urmă 26

Căpitanul naţionalei Ţării Galilor, Gareth Bale, a declarat, sâmbătă, că ţările ale căror fani au comportament rasist în mod repetat ar trebui să fie excluse din competiţiile internaţionale, informează Reuters.

“Nu ştiu severitatea a ceea ce este de făcut, însă cel mai simplu este... fie că le interzici fanilor accesul în stadion, fie că ei repetă faptele, ceea ce pare să se întâmple, iar apoi excluzi ţara din competiţie. Dacă ţara respectivă repetă aceste gesturi oribile, poate cel mai bine este să scăpăm de ei, să le dăm o suspendare şi sperăm că astfel vor învăţa ceva”, a spus Bale.

FIFA a deschis proceduri disciplinare cu privire la incidentele rasiste din această săptămână de la meciul Ungaria – Anglia, după ce englezii s-au plâns că Raheem Sterling şi Jude Bellingham au fost ţinta rasismului fanilor gazdelor.

Citeste si:

Scandal de rasism la meciul Ungaria - Anglia. Fanii maghiari au imitat maimuțele! Reacția de supărare a britanicilor

Comitetul ştiinţific din Marea Britanie nu recomandă vaccinarea copiilor sănătoși cu vârsta între 12 şi 15 ani împotriva COVID-19

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă