Gareth Bale face o declarație neașteptată: ”Există extratereștri! Am văzut un OZN cu ochii mei. Oare cine-l pilotează?”

1 lună in urmă 13

Fotbalistul împrumutat de la Real Madrid la Tottenham a acordat un interviu pentru site-ul lui Spurs alături de coechipierul și compatriotul său, Joe Rodon.

Iar Bale a vrut să discute despre unul despre subiectele sale preferate, OZN-uri și extratereștri, și s-a înfierbântat când a văzut că Rodon este sceptic.

”Știu că există multe teorii ale conspirației, dar există imagini cu OZN-uri care au fost publicate de guvernul Statelor Unite.

Nu sunt falsuri! Iar extratereștrii există, sunt sigur 100%. Sunt și filmări.

Oare cine pilotează aceste OZN-uri? Eu cred că unele dintre ele fac parte din proiecte secrete guvernamentale. Dar eu mărturisesc că am văzut unul”, a fost declarația-șoc a lui Gareth Bale.

Real Madrid nu scapă de Gareth Bale! Suma imensă pe care va trebui să o achite, deși nu-l mai dorește pe galez

Gareth Bale a fost împrumutat de Real Madrid la Tottenham pentru acest sezon, însă nici în Premier League galezul nu a reușit să demonstreze că încă mai este fotbalistul pentru care madrilenii plăteau în 101.000.000 de euro în 2013.

Cum prestațiile sale nu l-au convins pe Jose Mourinho, este foarte probabil că Gareth Bale va reveni la finalul acestui sezon la Real Madrid, club cu care mai are contract un an.

Real Madrid nu poate scăpa de Gareth Bale

Conform spaniolilor de la Mundodeportivo, Gareth Bale o va costa pe Real Madrid, în cazul rămânerii la echipă sezonul viitor, nu mai puțin de 15.000.000 de euro, adică salariul anual al jucătorului, sumă imensă în special că este plătită unui fotbalist nedorit de antrenorul Zinedine Zidane.

De asemenea, Real Madrid a trebuit să-i plătească lui Gareth Bale 7.500.000 de euro și în acest an, jumătate din salariu, a doua parte fiind suportată de Tottenham.

Dacă Tottenham nu va manifesta intenția să-l transfere definitiv pe Gareth Bale, Real Madrid urmează să încerce să găsească o altă soluție pentru a ”scăpa” de galez.

Gareth Bale, în mod cert, nu mai este dorit de Zinedine Zidane, din cauza atitudinii galezului dinaintea plecării la Tottenham, însă dacă Real Madrid nu-i va găsi o altă echipă jucătorului în vară, va fi obligată să adauge alte 15.000.000 de euro la totalul sumei cheltuite cu mijlocașul de bandă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă