Garda Nationala de Mediu a mai confiscat un camion pentru transport si depozitare ilegala de deseuri. Proprietarul, amendat cu 30.000 de lei

1 lună in urmă 1

Comisarii Garzii de Mediu au mai confiscat un camion pentru transport si depozitare ilegala de deseuri, de aceasta data din Sintesti, Ilfov. Proprietarul a fost amendat cu 30.000 de lei.

"Un alt camion confiscat de Garda Nationala de Mediu, pentru transport si depozitare ilegala de deseuri. Evenimentul s-a produs ieri dupa-amiaza, pe un teren viran din localitatea Sintesti, judetul Ilfov, la actiune participand, pe langa comisarii de mediu, lucratori ai Politiei si Jandarmeriei", a transmis, miercuri seara, Garda de Mediu.

Sursa citata a precizat ca echipele comune de control au aplicat, pe langa sanctiunea de confiscare, o amenda de 30.000 lei si masura privind transportul deseurilor la un depozit autorizat.

"Ulterior, acestea vor verifica provenienta deseurilor si vor impune masurile legale. Astfel de actiuni de control, impotriva celor care transporta si depoziteaza ilegal deseuri, au loc zilnic atat in toate sectoarele din Bucuresti si in judetul Ilfov, cat si in alte zone vulnerabile din tara", a mai transmis Garda Nationala de Mediu.

Duminica, doua masini din Bucuresti care transportau gunoaie si le-au depozitat pe domeniul public au fost confiscate.

Citeste si:

Parlamentarii raman fara pensii speciale. Deputatii si senatorii au adoptat proiectul de lege cu 357 de voturi "pentru"Premiera in istoria hotilor de lemn de pe Valea Trotusului. Un camion supraincarcat s-a intors in padure sa descarce bustenii incarcati ilegalProblema voucherelor de vacanta omora turismul pentru ca bugetarii nu le meritaKelemen Hunor, despre sporurile bugetarilor: "Nu te obliga nimeni sa lucrezi la stat daca sunt atat de multe pericole la fiecare colt"Surpriza uriasa de la Consiliul Legislativ. Fostul deputat PSD, Florin Iordache, avizeaza pozitiv proiectul de lege de desfiintare a Sectiei Speciale
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă