Gândul.ro: Ion Rădoi a oprit metroul pentru că iubita lui ar fi rămas fără spații comerciale. Cine este Elena Claudia Minea

1 săptămână in urmă 30

Ion Rădoi a oprit metroul pentru că iubita lui ar fi rămas fără spații comerciale. Metrorex a notificat, pe 25 martie, firma care administrează spaţiile comerciale de la metrou ca, în regim de urgenţă, să fie eliberate şi predate către administratorul reţelei de transport subteran toate spaţiile comerciale amplasate în incinta staţiilor până la data de 2 aprilie. A doua zi după notificare, de la primele ore, ușile la metrou erau încuiate iar sute de mii de oameni nu au putut circula și s-au îngrămădit la transportul de suprafață.

Ion Rădoi a oprit metroul pentru că iubita lui ar fi rămas fără spații comerciale

Vineri, 26 martie, un protest al sindicaliștilor de la Metrorex conduși de Ion Rădoi a paralizat Capitala, iar peste 250.000 de călători bucureșteni au rămas fără transportul în comun din subteran. În plină pandemie, mijloacele de transport ale STB au fost supraaglomerate, în urma acestei crize, riscul de infecție cu COVID-19 crescând proporțional, iar acuzațiile la adresa lui Ion Rădoi nu au întârziat să apară. Acuzat de prim-ministru și ministrul transporturilor că a declanșat „protestul ilegal” deoarece ar rămâne fără „sinecuri”, Ion Rădoi a spus că protestul spontan ar avea legătură de fapt cu drepturile salariale. Potrivit ziare.com, sindicatul controlat de Ion Rădoi, în funcție de peste 20 de ani, deține în proporție de 100% firma Sindomet Servcom SRL, care a avut contracte cu Metrorex pentru spațiile comerciale și pentru spațiile de publicitate.

Elena Claudia Minea este acționar și administrator la 4 firme care dețin contracte de închiriere a unor spații comerciale din stațiile de metrou: MADAME BOUTIQUE S.R.L., CLAUDET BOUTIQUE S.R.L., ANDO BUSINESS ASSISTANCE S.R.L. şi CLAUDETTE A & I SRL.

Metroul NU circulă. Protest spontan declanșat de angajații Metrorex!

Potrivit Gândul, Ion Rădoi ar fi direct interesat ca aceste spații comerciale să nu fie eliberate. Elena Claudia Minea, iubita sindicalistului, este acționar și administrator la patru firme care dețin contracte de închiriere a unor spații comerciale din stațiile de metrou. Aceasta este asociată cu Iulian Adina Mihale, care este acționar și/sau administrator la alte trei firme, care la rândul lor dețin spații comerciale la metrou. În total, cele două ar controla 14 spații comerciale.

Pagube de milioane după protestul de la metrou! Cât s-a pierdut într-o singură zi

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă