Galeria Rapidului, din nou la înălțime! Giuleștenii promit un moment special în memoria lui Nicolae Dobrin la Pitești | EXCLUSIV

2 luni in urmă 20

Galeria Rapidului promite să fie iar la înălțime! După ce l-au impresionat pe Gheorghe Hagi, giuleștenii au de gând să nu-l uite nici pe regretatul Nicolae Dobrin, cu ocazia meciului de la Pitești.

Peluza Nord pregătește un moment special dedicat fostului mare fotbalist al lui FC Argeș, din informațiile ProSport.

„Vom fi 4-5000 de spectatori la partida de la Pitești. Vrem să arătăm că nu suntem cum vor unii să ne facă, noi nu suntem spectatori simpli, suntem suporteri adevărați”, a spus Gigi Corsicanu, la ProSport Live.

Galeria Rapidului, moment special și pentru Nicolae Dobrin

După ce i-au oferit un tricou special lui Gheorghe Hagi, fanii Rapidului nu-l vor uita nici pe Nicolae Dobrin, cu ocazia meciului pe care echipa lui Mihai Iosif îl va juca la Pitești, cu FC Argeș.

„Prin ceea ce am făcut cu Hagi, un gest frumos, am vrut să ne arătăm respectul față de marile glorii ale României”, a spus Gigi Corsicanu, la ProSport Live.

Nicolae Dobrin a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști români din istorie, impresionând mai ales prin tehnica sa desăvârșită. Dobrin, născut pe 26 august 1947, a debutat în Divizia A la o doar 15 ani, sub culorile echipei Dinamo Pitești, într-un meci cu Știința Cluj (1-5).

De fapt, întreaga sa carieră este legată de clubul argeșean, singurul pentru care a evoluat, cu o scurtă experiență la CS Târgoviște (1980-1982). A jucat 408 meciuri în Divizia A și a marcat 111 goluri.

Mergem în oraşul lui Dobrin, unul dintre cei mai mari fotbalişti români pe care, din păcate, nu am apucat să-l văd jucând decât o dată. Sper ca fotbalul românesc să dea un nou Dobrin şi un nou Hagi” – Mihai Iosif, antrenor Rapid

The post Galeria Rapidului, din nou la înălțime! Giuleștenii promit un moment special în memoria lui Nicolae Dobrin la Pitești | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă