Galeria FCSB-ului a reacționat după mesajul lui Edi Iordănescu! ”Vom fi acolo! Trebuie să ne susținem echipa”

1 lună in urmă 33

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Edi Iordănescu le-a transmis suporterilor de la FCSB un mesaj de mulțumire pentru susținerea acordată echipei la meciul cu Sepsi.

Fanii roș-albaștrilor vor face deplasarea la Cluj, în cadru organizat, ceea ce nu s-a mai întîmplat de mult. Apelul antrenorului, dar mai ales faptul că el este acum suveranul echipei, i-a făcut pe suporteri să sune adunarea pentru deplasarea în Gruia.

Galerie Foto

”Vom fi acolo, cu toții, în jur de ora 19:00. Trebuie să ne susținem echipa în momentele astea grele. Suntem la 9 puncte de primul loc, după doar 6 etape. Avem lot, avem echipă, avem antrenor dupî foarte mult timp, trebuie ca și noi să ne facem datoria și să-i susținem pe băieți.

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

E greu, dar nu imposibil să luam titlul, trebuie să o luăm pas cu pas. Vă așteaptăm în număr cât mai mare pentru a susține echipa”, este mesajul suporterilor, pe social media.

”Aveți promisiunea mea!” Mesajul transmis de Edi Iordănescu suporterilor FCSB înaintea meciului cu CFR Cluj

Edi Iordănescu le-a transmis suporterilor de la FCSB un mesaj de mulțumire pentru susținerea acordată echipei la meciul cu Sepsi. Totodată, Iordănescu i-a rugat pe suporterii roș-albaștri să fie alături de FCSB și la meciul disputat împotriva echipei pe care tot el a condus-o sezonul trecut către un alt titlu în Liga 1.

Antrenorul le-a promis fanilor FCSB că, deși nu este deloc ușor, echipa va da totul pe teren pentru ca la finalul sezonului să își atingă obiectivul, acela de a fi campioană.

”Consider că e un nou început pentru noi, pentru echipă, pentru băieți, pentru voi, suporterii noștri și acest nou început trebuie să aibă un final fericit. Acest final fericit vine doar împreună. Transmit din partea mea, a staff-ului tehnic, a băieților un mesaj puternic de mulțumire pentru ce am văzut în jocul de acasă cu Sepsi, peste 7500 de spectatori, suporterii noștri.

Avem nevoie de voi aproape, ca pe acest drum greu să mergem împreună. Drumul este lung, nu este ușor, dar, cu siguranță, împreună putem reuși. Avem nevoie să veniți aproape de noi și să ne acceptați momentele mai puțin bune.

E nevoie de muncă, asta este o realitate și, dacă lucrurile se vor întâmpla așa cum eu cred și sunt sigur că echipa are mijloace, are potențialul să îndeplinească obiectivele propuse, la final să ne bucurăm împreună. Vine o deplasare extrem de grea la Cluj, vă așteptăm alături de noi, avem nevoie de voi, de glasul vostru.

Aveți promisiunea mea că echipa va munci zi de zi, va da totul la jocuri și va avea atitudinea pe care voi toți o așteptați, iar la final să fim fericiți”, a transmis Edi Iordănescu suporterilor celor de la FCSB.

VIDEO cu rezumat FCSB - Sepsi 1-1

Etichete: edi iordanescu , peluza nord , cfr cluj fcsb , galeria fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă