Galatasaray nu are bani pentru Olimpiu Moruțan: „Trece prin momente grele”

1 lună in urmă 1

FCSB a încheiat seria de înfrângeri consecutive și a reușit să se impună în fața celor de la Chindia Târgoviște, 1-0. Olimpiu Moruțan a evoluat și el, chiar dacă are probleme medicale, jucătorul echipei lui Petrea fiind acum și în atenția unor cluburi puternice din străinătate. Cei de la Galatasaray îl monitorizează și ei, dar formația turcă nu poate face deocamdată o ofertă pe placul finanțatorului trupei bucureștene, Gigi Becali.

Daniel Stanciu, oficial al celor de la U Cluj, susține că Moruțan nu va ajunge în fotbalul din „Țara Semilunei”.

Moruțan traversează o perioadă foarte bună, având în acest sezon patru goluri și zece pase decisive. De asemenea, cota sa e de 1.3 milioane de euro.

„Fotbalul din Turcia trece şi el prin momente grele”

„Galatasaray nu cred că e în postura să plătească foarte mulţi bani. Fotbalul din Turcia trece şi el prin momente grele. Moruţan poate intra în atenţia oricărui club. Mie îmi place Moruţan, dar nu a devenit încă acel jucător important pentru FCSB. S-a maturizat foarte mult, e un tip care ştie ce vrea. Vrea obiective măreţe pentru că acolo trebuie să tinzi, dacă vrei performanţă”, a declarat Daniel Stanciu la Look Sport.

Ce spune Moruțan despre un transfer în străinătate

„Sincer, nu vreau să mă gândesc la transferuri, nu mai e fereastră de transferuri. Eu sper să joc la Campionatul European de Tineret, să câștig campionatul și apoi vedem. Sper să joc în Champions League cu FCSB, acesta este visul meu”, a spus Moruțan după meciul cu Chindia.

Cât cere Gigi Becali pentru a-l ceda pe Olimpiu Moruțan

„Nu scad niciun preț, iar cine îl vrea pe Moruțan trebuie să stea cu mine de vorba de la 15 milioane de euro. Sub prețul ăsta nu îl dau nimănui…Morutan trebuie să mai aibă răbdare. Eu vreau să câștigăm campionatul cu el în echipă. Mulți oameni îmi spun să îi dau numarul 10, dar o să vină și timpul ăsta”, a precizat patronul FCSB, Gigi Becali, pentru ProSport.

The post Galatasaray nu are bani pentru Olimpiu Moruțan: „Trece prin momente grele” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă