Galatasaray confirmă interesul pentru Dennis Man! Mesajul lui Fatih Terim

3 săptămâni in urmă 12

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

În ultimele zile au apărut zvonuri conform cărora Galatasaray ar fi gata să mai transfere un român, pe Dennis Man, iar "Împăratul" Fatih Terim a confirmat totul:

Galatasaray confirmă interesul pentru Dennis Man! Mesajul lui Fatih Terim

"Am vrut să îl transferăm pe Dennis Man în trecut. Parma nu a vrut să îl lase. Nu am fost foarte insistenți, dar da, l-am vrut. Parma a zis că nu îl cedează, chiar dacă evoluează în Serie B.

Noi rămânem deschiși în continuare. Nu știu ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie, vom vedea la momentul respectiv", a spus Terim, citat de Fotomac.

Galatasaray îi are în lot pe Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan

Dacă va ajunge la Galatasaray, Dennis Man va fi coechipier cu Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, colegii de la prima reprezentativă a României.

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au fost transferați în vară de Galatasaray, în schimbul a 6.5, respectiv 3.5 milioane de euro și au reușit să se impună rapid în formula de start a lui Fatih Terim.

Dennis Man a ajuns rezervă la Parma

Dennis Man are probleme la Parma după infectarea cu COVID-19. Revenit la echipă după izolare, Man este ținut mai mult pe bancă de antrenorul Enzo Maresca, care i-a transmis un mesaj:

”Sunt mai mulți care n-au jucat deloc. Acum joacă mai puțin, dar, dacă va munci mai mult, va intra în următoarele meciuri. Dennis doar trebuie să dea mai mult și va juca”, a transmis Enzo Maresca.

Etichete: galatasaray , fatih terim , parma , mercato , dennis man , transfer dennis man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă