Galatasaray a adus antenor pentru Moruțan și Cicâldău! A lucrat cu un nume IMENS

5 zile in urmă 4

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022, 18:59 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 19:00

Moruțan și Cicâldău vor fi pregătiți de Domenec Torrent, fostul asistent al lui Guardiola la Barcelona, Bayern și Manchester City.

S-a rezolvat problema băncii tehnice la Galatasaray. Doar o zi a rămas vacant postul din care fusese demis Fatih Terim, în urma unei întâlniri cu președintele Burak Elmas. 

Rotaru nu-l mai vrea la Craiova! Clubul îl consideră prea fragil

UNIVERSITATEA CRAIOVA

Rotaru nu-l mai vrea la Craiova! Clubul îl consideră prea fragil

De pe lista cu foștii „lei" Okan Buruk și Bülent Korkmaz, Roger Schmidt, antrenorul de la PSV, plus Domènec Torrent, fostul asistent al lui Guardiola la Barcelona, Bayern și Manchester City a avut câștig de cauză. Ultima oară "principal" la Flamengo, în 2020, spaniolul de 56 de ani a ajuns la un acord cu „Cim-Bom-Bom".

„Am decis că Domenec Torrent este persoana cea mai potrivită"

„Am decis că Domenec Torrent este persoana cea mai potrivită. O personalitate puternică, un trecut de succes. Planurile nu s-au schimbat, putem lua diferite decizii la club în ceea ce privește persoana care le va implementa. Nu cred de cuviință să facem o conferință de presă despre motivul alegerii, ci este necesar să ne uităm la beneficiul acesteia pentru Galatasaray", a spus președintele Burak Elmas. 

În decembrie 2017, Terim a semnat a patra oară cu Galata și a rezistat patru ani: „E cel mai rău sezon din cariera mea".  

Citește și:

Florin Andone, devastat de moartea fostului său coleg: „Nu pot să cred!”

EXCLUSIV Radu Drăgușin, lăudat după prestațiile bune la Sampdoria: „Când ajungi titular în Serie A, normal ar fi să joci la naționala mare”

Playtech: Anamaria Prodan, dezvăluire ȘOCANTĂ despre Fane Spoitoru. Ce a putut spune și despre Nuțu VIDEO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă