Gala Premiilor Oscar 2022 va avea prezentator, după trei ani în care ceremonia s-a desfășurat fără o gazdă

1 săptămână in urmă 17


Gala Premiilor Oscar 2022 vine anul acesta cu o schimbare neașteptată. Evenimentul va avea, după trei ani, un prezentator. Până în prezent nu a fost dezvăluit numele celui sau celei care va urca pe scenă în cadrul celui mai așteptat eveniment al anului.


Anunțul a fost făcut de Craig Erwich, preşedinte Hulu Originals & ABC Entertainment. Evenimentul se va desfășura pe 27 martie.


Gala premiilor Oscar va avea o gazdă în 2022, potrivit ABC, citat de News.ro, după trei ani în care ceremonia de decernare a trofeelor acordate de Academia americană de film s-a desfăşurat fără un prezentator principal.


Will Packer va fi producător al galei premiilor Oscar 2022, ce va fi regizată, pentru al şaptelea an consecutiv, de Glenn Weiss.


Cine a prezentat Oscarurile în anii trecuți


Oscarurile au fost prezentate în trecut de Chris Rock (2016), Neil Patrick Harris (2015), Ellen DeGeneres (2014), Seth MacFarlane (2013), Billy Crystal (2012) şi James Franco/ Anne Hathaway (2011). Cel mai recent, în 2018, ceremonia a fost găzduită de Jimmy Kimmel, care fusese gazdă şi cu un an înainte, scris sursa citată mai sus.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă