Gafa făcută de USR PLUS și AUR în textul moțiunii de cenzură împotriva guvernului Cîțu FOTO

1 lună in urmă 20

USR PLUS și AUR au depus vineri seară, 3 septembrie, o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu. În textul documentului a fost scăpată o gafă școlărească.

Chiar pe prima pagină a moțiunii de cenzură, apare sintagma „Doamnelor și doamnelor”, în loc de „Doamnelor și domnilor”.

Parlamentarii USR PLUS și AUR au depus vineri seară o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu după ce negocierile din interiorul coaliției de guvernare au eșuat.

În urmă cu jumătate de oră, liderii coaliției s-au întâlnit într-o ședință care s-a lăsat cu scântei. Premierul Florin Cîțu le-a cerut liderilor USR PLUS să vină cu un nou ministru al Justiției și să continue guvernarea. În schimb, Barna și Cioloș i-au promis că-l dau jos și refac coaliția de dreapta cu un alt premier PNL, susțin surse politice pentru Ziare.com.

“Fiecare parte a zis poezia de trei ori și am tras concluzia că nu putem ajunge la nicio înțelegere. Cioloș și Barna au spus că se întorc la guvernare după moțiunea de cenzură, iar Cîțu a râs de ei, că vor vota împotriva Guvernului din care fac parte, ca PSD”, susțin sursele citate.

După ce negocierile au eșuat, USR PLUS a plecat de la palatul Victoria și a mers la Parlament, acolo unde a depus o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu. Parlamentarii USR PLUS și AUR au adunat 122 de semnături.

Textul integral al moțiunii de cenzură.

Citeste si:

 Cioloș și Barna merg cu moțiunea de cenzură la guvern

USR PLUS nu participă la ședința de guvern de miercuri seară. Ce spun Barna și Cioloș despre o eventuală moțiune de cenzură

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă