Gafa colosală a portarului Eduard Pap, la golul lui Ionuţ Panţîru din meciul FCSB – FC Botoșani. Cum a pierdut balonul | FOTO

3 săptămâni in urmă 13

FCSB a reușit să înscrie golul victoriei în meciul cu FC Botoșani în minutul 71, după o gafă colosală făcută de portarul Eduard Pap. Meciul s-a terminat cu victoria formației antrenate de Toni Petrea, cu scorul de 2-1.

Goalkeeperul lui FC Botoșani a pierdut balonul în careul propriu, iar Panțîru i-a furat mingea și a înscris din partea dreaptă a porții.

Gafa colosală a portarului Eduard Pap, la golul lui Ionuţ Panţîru din meciul FCSB – FC Botoșani

Golul lui fundașului lui FCSB a venit după ce echipa sa a fost condusă în prima repriză de FC Botoșani, în urma unui gol înscris în urma unei gafe făcute de Crețu. Ashkovski l-a deposedat în propria jumătate și l-a învins fără probleme pe Straton.

Golul egalării pentru FCSB din meciul cu FC Botoșani a venit din partea tânărului Octavian Popescu, fiind la a doua reușită din Liga 1.

Echipele de start:
FCSB: Straton – V. Crețu, Haruț, I. Cristea, Radunovic – Oaidă, Ad. Șut, Fl. Tănase – Moruțan, A. Istrate, Oc. Popescu
Rezerve: Târnovanu – Panțîru, G. Simion, Vukusic, Nedelcu, Vînă, Perianu, A. Musi, C. Timiș
Antrenor: Toni Petrea

Botoșani: Ed. Pap – Braun, Șeroni, Chindriș, Țigănașu – E. Papa, J. Rodriguez, Ongenda – Ashkovski, A. Caia, H. Keyta
Rezerve: Hankic – Patache, Racoțivan, Fili, Tîrcoveanu, Plămadă, Ed. Florescu, S. Camara, Holzmann
Antrenor: Marius Croitoru

The post Gafa colosală a portarului Eduard Pap, la golul lui Ionuţ Panţîru din meciul FCSB – FC Botoșani. Cum a pierdut balonul | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă