Gabriela Szabo, despre ședințele încinse cu Gabriela Firea! Dezvăluiri din culisele CSM București: „Au fost discuții destul de serioase, dar nu ne-am certat” | | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 1

Gabi Szabo (45 de ani), președinte la CSM București, n-a intrat în detalii la emisiunea ProSport LIVE despre relația cu Gabriela Firea, fostul primar al Bucureștiului, dar e clar că n-au fost, de multe ori, pe aceeași lungime de undă.

Disensiunile dintre cele două persoane au ieșit la iveală, dincolo de faptul că ambele încearcă să mascheze această despărțire. Dacă nu fizică, sigur de idei.

Gabi Szabo recunoaște că au fost discuții serioase, care n-au afectat în cele din urmă, bunul mers al lucrurilor la CSM București.

Gabriela Szabo, despre ședințele încinse cu Gabriela Firea! Dezvăluiri din culisele CSM București: „Au fost discuții destul de serioase, dar nu ne-am certat”

„N-aș vrea să discut foarte mult despre acest subiect! N-o să țin de cont de gradele de rudenie.

Am o carieră impresionanta ca sportivă, dar după aceea am făcut master și doctorat, 8 ani am fost vicepreședinte la FR Atletism, 8 ani în Biroul Executiv al COSR, am ocupat funcții la IAAF și World Athletics, am fost ministrul sportului, am fost 2 ani în mediul privat, de aici am venit la CSM. Nu am sărit etape, de aceea mi-a fost ușor să identific problemele.

Am încercat să implementam un alt mod de management, ca în mediul privat, cu ședințe săptămânale. Asta am făcut până în 2019, când nu am mai primit bani de la Primărie și focusul a fost să vedem cum trecem peste o perioada destul de grea.

Am citit în presă că m-am certat cu fosta conducere a Primăriei, e fals. Am avut discuții mai serioase, dar colaborarea cu departamentele din Primărie a fost impecabilă. Într-adevăr am avut discuții destul de serioase inclusiv cu Consiliul de Administrație, cu un membru de acolo”, a declarat Gabi Szabo.

Anul 1999 i-a adus Gabrielei Szabo titlul de „Atleta Anului” din partea IAAF (forul atletic internaţional) şi „Sportiva Anului în lume”, din partea APSM (Asociaţia Presei Sportive Mondiale), ea cucerind trei titluri mondiale în trei probe diferite – la 5.000 m în aer liber, la Sevilla (Spania), la 1.500 m şi 3.000 m în sală, la Maebashi (Japonia).

În 2000, Gabriela Szabo şi-a văzut visul împlinit, devenind campioană olimpică în proba de 5.000 m, la Sydney. Din 2017, Gabriela Szabo este director general al Clubului Sportiv Municipal Bucureşti.

The post Gabriela Szabo, despre ședințele încinse cu Gabriela Firea! Dezvăluiri din culisele CSM București: „Au fost discuții destul de serioase, dar nu ne-am certat” | | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă