Gabriela Sabatini, spectator de lux la Argentina Open! Fosta mare jucătoare a întors toate privirile

1 lună in urmă 3

Liga 1: Sepsi Sf. Gheorghe - Chindia Târgoviște, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Gabriela Sabatini a fost un simbol al tenisului feminin la sfârșitul anilor '80 și începutul anilor '90, nu doar datorită aspectului fizic impecabil, ci și performanțelor remarcabile. Sportiva născută în Buenos Aires a cucerit 27 de titluri WTA, a jucat alte 28 de finale, iar cea mai bună clasare din carieră a fost locul 3, ocupat în 1989.

Galerie Foto

Gabriela Sabatini, spectator de lux la Argentina Open

Argentinianca a rămas un fan al "sportului alb" și a fost zărită în tribunele turneului ATP care se desfășoară în perioada 1-7 martie, în orașul său natal. Gabriela Sabatini a asistat la partida pe care conaționalul său Diego Schwartzman a câștigat-o fără drept de apel în fața lui Lukas Klein, scor 6-4, 6-2, și, așa cum era de așteptat,

a acaparat toată atenția.

Câștigătoare a titlului de Grand Slam de la US Open în 1990, jucătoarea din Argentina s-a retras la vârsta de 26 de ani din pricina unor probleme musculare la abdomen. Sabatini a petrecut 508 săptămâni în top 10 mondial și a adunat peste 8,6 milioane de dolari din tenis.

Gabriela Sabatini are o statuie în Buenos Aires, alături de alte nume gigantice ale sportului argentinian, precum Lionel Messi sau Diego Armando Maradona. Sud-americanca a fost și o excelentă jucătoare de dublu, trecându-și în palmares 14 trofee în această probă, la care se adaugă alte 16 finale.

Etichete: gabriela sabatini , argentina open , gabriela sabatini tenis
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă