Gabriela Prisăcariu, una dintre ultimele poze înainte să nască. Cum arată soția lui Dani Oțil

2 luni in urmă 16

Gabriela Prisăcariu mai are foarte puțin timp până va deveni mămică. Blondina arată în continuare extrem de bine și a postat pe Instagram ultimele fotografii în care are burtică.

Gabriela Prisăcariu urmează să nască

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni părinți în scurt timp și sunt în culmea fericirii. Blondina a postat o fotografie care ar putea fi ultima în ipostaza de gravidă.

Soția lui Dani Oțil s-a fotografiat în camera bebelușului. Îmbrăcată cu o rochie neagră cu un decoltei adânc și un picior la vedere, Gabriela Prisăcariu radiază de fericire și nerabdare să își întâlnească copilul.

Fanii au reacționat imediat la fotografie, complimentând-o pe vedetă, iar mulți au întrebat-o de unde a achiționat lucrurile pentru camera bebelușului.

Cei doi au decis să decoreze camera cu un tapet plin de animăluțe, păsări și un peisaj desprins din cărțile de povești pentru copii.

Ce i-au transmis fanii

Fotografia a strâns rapid peste 12000 de aprecieri, iar fanii i-au urat Gabrielei naștere ușoară.

„Mai ai putin,Gabriela!Nastere usoara si refacere rapida dupa nastere!!/ Foarte, foarte frumoasă/ Gataaaa s-a lasat burtica…. Asteapta-te …. Hai, curaj … Sa ai nastere ușoară , sa vina puiuțul ,asa poate ai sa il potolești pe dani sa mai stea si pe acasă”, i-au transmis internauții vedetei.

Ce a spus Dani Oțil

Gabriela a postat recent și un InstaStory în care se afla pe canapea cu soțul ei. Dani Oțil a ținut să îi transmită Danei Budeanu că noua canapea spațioasă pe care și-a achiziționat-o a plătit-o.

Cei doi s-au filmat în timp ce stăteau pe canapeaua cea nouă și mâncau semințe.

„Ne vede Dănuța că mâncăm semințe pe canapeaua nouă. Nu știu de ce înghesuim. Am dat și bani pe ea. Nu e barter, nu mai huliți. Am plătit bani pe ea din salariul meu”, a spus amuzat Dani Oțil.

Ca un tătic responsabil, prezentatorul deja își face planuri și calcule financiare pentru când va veni pe lume copilul.

Va trebui să îmi înscriu copilul la școala. Eu nu sunt pregătit. Iți trebuie două facultati pentru asta. Pentru a-l înscrie la o bona, nici atât, nu mai sunt bone”, a spus Dani Otil, comentând la Neatza un material în care un profesor explica cum se completează fișa de admitere la liceu.

The post Gabriela Prisăcariu, una dintre ultimele poze înainte să nască. Cum arată soția lui Dani Oțil appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă