Gabriela Prisăcariu a postat un video emoționant la doi ani de la logodna cu Dani Oțil. Cum a cerut-o în căsătorie

1 săptămână in urmă 31

Au trecut doi ani de când Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu, iar soția prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a făcut public acum un filmuleț cu momentul emoționant. Cererea a avut loc pe plajă, în Columbia.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. La început au fost destul de discreți în ceea ce privește relația lor, însă acum împărtășesc cu fanii lor orice bucurie. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu câteva luni și au devenit părinții unui băiețel.

Au trecut doi ani de când Gabriela Prisăcariu i-a zis DA lui Dani Oțil. Cererea în căsătorie a avut loc pe plajă, în Columbia, iar momentul a fost unul emoționant. Prezentatorul s-a pus în genunchi în fața iubitei sale și i-a oferit inelul.

„Și au trecut 2 ani…???”, a scris Gabriela Prisăcariu pe una dintre rețelele de socializare. Toată lumea știa cum s-a întâmplat totul, însă acum pot vedea în filmuleț exact reacția soției lui Dani Oțil când a fost cerută în căsătorie.

Între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu este o diferență de vârstă de 12 ani, însă asta nu a reprezentat niciodată o problemă pentru ei. Vedeta de la Antena 1 are 41 de ani, iar mama băiețelului său are 29 de ani. Aceștia s-au cunoscut când Gabriela Prisăcariu prezenta o rochie de mireasă la Antena 1.

„În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea”, a răspuns Gabriela Oțil la întrebarea „Cum l-ai cunoscut pe Dani Oțil?”, relatează a1.ro.

gabriela-prisacariu-si-tiagoIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cei doi s-au căsătorit în 2021 și la scurt timp după au devenit părinții unui băiețel minunat, în vârstă de 4 luni. Gabriela Prisăcariu și-a revenit spectaculos după ce a născut, iar silueta ei nu a avut de suferit prea mult. Soția lui Dani Oțil face sport acasă, pentru că nu mai are timp să ajungă la sala de fitness.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă