Gabriela Firea spune că în 2024 va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei: Misiunea mea este să salvez Bucureştiul de falşii salvatori

2 săptămâni in urmă 1


Prim-vicepreşedinte PSD şi fost primar general al Bucureştiului în perioada 2016-2020, Gabriela Firea a declarat într-o conferinţă de presă la Botoşani că vrea să „salveze capitala de falşii salvatori ai capitalei”, conform Agerpres.


Gabriela Firea a menționat că intenţia sa nu este de a candida la următoarele alegeri prezidenţiale, ci la alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Bucureşti.


„Eu am un obiectiv exprimat şi pot să îl spun şi în faţa dumneavoastră. Eu vreau să salvez capitala de falşii salvatori ai capitalei, de cei care au manipulat în campania electorală minţind că vor rezolva de pe 28 septembrie problema apei calde şi a căldurii pentru că au o relaţie privilegiată cu Guvernul şi cu Elcen, care aparţine de Guvern, că nu va mai livra agent termic sub parametri şi, de asemenea, că vor avea buget pentru investiţii”, a afirmat Gabriela Firea, potrivit Agerpres.


Prim-vicepreședintele PSD a explicat că „misiunea politică” este ca peste trei ani să candideze la Primăria Capitalei.


De cinci luni de zile, bucureştenii au stat în case în frig mult mai mult decât erau sincope în mandatul meu. Misiunea mea, cel puţin aşa am stabilit la nivel politic, este, dacă suntem sănătoşi, suntem toţi bine, ajungem peste trei ani şi jumătate la acel moment, să salvez Bucureştiul de falşii salvatori

Gabriela Firea:

Fostul primar al Capitalei a fost prezentă la Botoşani, la o întâlnire cu conducerea organizaţiei judeţene a PSD şi cu primarii din judeţ.


La şedinţă au participat şi liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, şi secretarul general al acestei formaţiuni politice, Paul Stănescu.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă