Gabriela Firea se pozează în biroul câștigat la alegeri de Nicușor Dan. “Sunt încă aici. Tot ca oțelul. Și-mi place”

4 luni in urmă 29


Aflată încă în funcția de primar al Capitalei după ce zeci de consilieri PSD au contestat alegerea lui Nicușor Dan, Gabriela Firea a postat, joi, pe Facebook, o fotografie din biroul pe care îl ocupă la Primărie. Nicușor Dan o acuzase în cursul zilei că “și-a abandonat mandatul” și “obligațiile legale”.


“Sunt încă aici. Încă muncesc. Tot ca oțelul. Și-mi place”, scrie Gabriela Firea într-o postare făcută astăzi pe Facebook.


Mesajul, care este scris în engleză, poate fi considerat o replică la adresa lui Nicușor Dan, a cărui instalare oficială la Primăria Capitalei a fost amânată prin depunerea a zeci de contestații din partea unor foști sau actuali consilieri PSD.


<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgabifirea%2Fposts%2F3671443852918395&show_text=true&width=552&height=589&appId" width="552" height="589" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Nicușor Dan: “Remarc lașitatea Gabrielei Firea”


Nicușor Dan s-a plâns, joi, că preluarea mandatului de primar va mai întârzia cel puţin o săptămână.


“În ultimele 4 săptămâni, primarul Bucureștiului a fost Gabriela Firea. Dacă cineva are probleme cu apa caldă, trebuie să întrebe pe primarul în funcție al Bucureștiului, Gabriela Firea, și nu pe mine. Este un primar care și-a abandonat mandatul, obligațiile legale. (...) Remarc lașitatea Gabrielei Firea, care și-a pus subordonații să semneze aceste contestații și nu a semnat ea însăși, dacă chiar vrea să conteste rezultatul alegerilor”, afirma primarul ales al Capitalei.


Într-o postare precedentă făcută tot pe Facebook, Gabriela Firea îl acuza pe Nicușor Dan de ipocrizie.


Acuzațiile formulate azi de Nicușor Dan, că nu își poate prelua mandatul de primar general, din cauza unor contestații în instanță sunt de o ipocrizie incredibilă, având în vedere renumele de procesoman și contestatar de serviciu pe care le-a dobândit în urma nenumăratelor atacuri în justiție prin care a blocat mii de proiecte ale administrației bucureștene.În loc să se plângă de faptul că e contestat în instanță, exact așa cum i-a contestat el pe alții ani de zile, Nicușor Dan ar trebui să își rezolve starea de incompatibilitate și de duplicitate, în dubla calitate pe care o are acum, în procesele pe care le-a intentat Primăriei Municipiului București.

Gabriela Firea, primar în exercițiu al Capitalei:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă