Gabriela Firea: Prefectul Capitalei ”aflat la cumpărături” a fost avansat de premierul Ludovic Orban. Doar e prieten cu premierul!

4 luni in urmă 15

”Obraz gros și sfidare față de români! Prefectul Capitalei aflat “la cumpărături”, când Bucureștiul intră în scenariul roșu a fost aseară târziu avansat de premier. Va lucra la Secretariatul General. În miezul problemelor! Fiind mai mereu în concediu, libere, recuperări, “punți” și abulic în zilele “cu prezența fizică” la birou, trebuia recuperat pe un post cald și bine plătit. Doar e de la PNL. Doar e prieten cu premierul. Ce contează incompetența crasă?

Gabriela Firea: ”Doamna Anisie e tot ministrul EDUCAȚIEI!!”

Doamna Anisie e tot ministrul EDUCAȚIEI!!! Tot profi, tot smart, tot cu soluții pentru elevi. Și tot pe lista PNL de la Senat! Gata sā impunā, prin lege, TV-ul FĂRĂ CURENT ELECTRIC! Nicio tresărire! E lumea rea! N-a greșit cu nimic!

Gabriela Firea: Plicușor e tot primar ales din butoane

Și da, Plicușor e tot primar ales din butoane. Și tot promite lapte și miere. Cu trei amendamente anunțate răspicat :

1. “Va fi o iarna grea”. Promisiunea era fermă: apa caldă și căldură imediat, pentru că îl “susține” cu bani și alte resurse guvernul PNL.

2. “Vom face testare în București”. E începută din martie dar el nu era pe fază.

Gabriela Firea: Sā suni zile in sir la DSP și să nu te bage nimeni în seamă, e un record

Si DSP-ului i s-au oferit sediu și personal medical de ajutor, dar a refuzat. Acolo e încā sefā fina doamnei Anisie. Mândrā si ea de isprăvile ei : sā suni zile in sir la DSP și să nu te bage nimeni în seamă, e un record, la 9 luni de la debutul pandemiei. Negativ, dar tot record!

3. “Bugetul e o prioritate”. Unde e premierul PNL? Nu garanta el în campanie că toți banii tăiați de la Capitală în mandatul lui, din răzbunare politică fața de mine, se întorc cu vârf și îndesat, dacă vine Plicușor? Uite, e pe vine! Unde-s banii? Așa-i ca e mai greu cu faptele, decât cu vorbele?

Gabriela Firea: Minciuna are picioare din ce în ce mai scurte

Minciuna are picioare din ce în ce mai scurte. Lungi sunt doar zilele în care vom tot aștepta să se întâmple ce s-a promis perfid și ticălos în campanie”, scrie Fabriela Firea pe Facebook. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă