Gabriela Firea: Nu particip la mascarade! Vinovați sunt și cei care fac acum pe imaculații/ Textul moțiunii PSD este corect, argumentat, profesionist! Acesta trebuie votat

1 lună in urmă 35

Senatorul PSD Gabriela Firea a transmis, printr-un mesaj publicat sâmbătă, pe Facebook, că ”nu participă la mascarade” explicând astfel absența la cele două încercări de reunire a Birourilor Permanente ale Parlamentului.

Firea a spus că, pentru ea, USRPLUS și Ludovic Orban echivalează cu Nicușor Dan și Clotilde Armand, iar singura moțiune care merită votată este cea a PSD, susține fostul primar al Capitalei.

Gabriela Firea a mai spus că toți cei care au fost la putere ”sunt vinovați, chiar și cei care fac pe imaculații”.

Mesajul integral al Gabrielei Firea

”Nu particip la mascarade, în general! Nu voi fi niciodata la remorca incompetentilor! Ce întelegeri sā fac cu cei care patroneazā dezastrul din Bucuresti si din marile orase? Pentru mine si sute de mii de bucuresteni, USR-Plus si Orban înseamnā Nicusor si Clotilde!!!
Adicā: dublarea si urmeaza triplarea pretului la transportul public, eliminarea subventiei pentru agentul termic – deci facturi uriase -, gunoaie, sobolani, tântari, mirosuri pestilentiale, lāsarea spitalelor fara finantare, lipsa de pregatire a scolilor pentru noul an de învātamant, abandonarea santierelor pentru construirea de poduri, pasaje, supralargiri, taierea plātilor de supravietuire pentru persoanele cu dizabilitati, blocarea tuturor investitiilor din Capitala, somaj, lovituri succesive date mediului de afaceri!
Cu cine sa ma aliez?
Mofturile cui sā le cred si sa le inteleg?
Pe ale unora care i-au inselat si pe cei care le-au dat votul?
Pe cei care isi bat joc, prin reprezentantii lor, de bucuresteni si de locuitorii marilor orase, unde “au castigat” din soft alegerile?
Niciodata!
Rāul din politica se elimina rand pe rand!
Textul Motiunii de cenzura al echipei social-democrate este corect, argumentat, profesionist! Acesta trebuie votat! Se refera la situatia economica actuala a tarii si la scaderea nivelului de trai.
Vinovati sunt toti cei de la putere, deci si cei care o fac acum pe imaculatii!
Minciuna are intotdeauna picioare scurte!”.

sursa foto: Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă