Gabriela Firea, după anunțul demisiei lui Marcel Ciolacu înainte de încheierea mandatului de parlamentar: E interesant de văzut dacă și Ludovic Orban va face un gest similar, ca să nu beneficieze de pensie specială

3 luni in urmă 17

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei și cea care deschide lista PSD pentru Senat, în București, a declarat, luni seară, la Antena 3, că partidele politice ar trebui să colaboreze pe ”3-4 subiecte importante pentru țară”.

Firea a mai declarat că este de urmărit dacă premierul Ludovic Orban va face un gest similar cu liderul PSD Marcel Ciolacu, pentru a nu beneficia de pensie specială. Gabriela Firea a făcut declarația la scurt timp după ce Marcel Ciolacu a anunțat că va demisiona cu o zi înainte de încheierea mandatului de parlamentar:

”Dacă pe 3-4 subiecte importante pentru țară ne-am da mâna și am lucra împreună lucrurile ar merge mult mai bine (înțelegere între partidele politice, n.red.). E interesant să vedem dacă Ludovic Orban, președintele PNL, va face un gest similar și își va da demisia pentru a nu beneficia de pensie specială”, a declarat Gabriela Firea, luni seară, la Antena 3.

sursa foto: Captură video/ Antena 3

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă