Gabriela Firea: ”Din răzbunare personală și politică, noul primar îi pedepsește pe bucureșteni”

2 luni in urmă 21

”Pasajul Doamna Ghica - cum se lucra în mandatul meu și pustiul de pe șantier surprins azi. Companiile municipale Trustul de construcții și Consolidări sunt ținute acum fără resurse de către noul primar.

Suferă oamenii, pentru că acest pasaj trebuia finalizat în această perioadă. Eu și echipa mea am respectat toate termenele de execuție. S-a lucrat la foc continuu. Acum este totul blocat. La fel se întâmplă și pe șantierul din Prelungirea Ghencea.

Din răzbunare personală și politică, noul primar îi pedepsește pe bucureșteni. A anunțat că “desființează” companiile municipale înființate pe model vienez în mandatul meu. Asta va însemna întoarcerea căpușelor de dreapta la Primăria Capitalei. Cele 4-5 firme care erau abonate în ultimii 15 ani la contractele cu primăria. Contracte păguboase din care doar clienții lor politici câștigă, sub nicio formă cetățenii”, scrie Gabriela Firea pe Facebook. 

 

Pasajul Doamna Ghica - cum se lucra in mandatul meu si pustiul de pe santier surprins azi. Companiile municipale Trustul...

Publicată de Gabriela Firea pe Luni, 21 decembrie 2020
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă