Gabriela Firea, din biroul de la Primărie:”Sunt tot aici. Muncesc. Îmi place”

4 luni in urmă 16

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan a susținut, joi, o conferință de presă în faţa Primăriei, în care a anunțat că mandatul său încă nu a fost validat iar cei care au o problemă cu apa caldă să se adreseze Gabrielei Firea, care este încă primar al Bucureștiului.

„Sunt 52 de contestații privind validarea mea" a spus Nicuşor Dan, în conferinţa de presă.

În paralel, Gabriela Firea a postat pe Facebook o poză din biroul de la Primărie cu mesajul: „Sunt încă aici. Încă lucrez. Tot ca oțelul. Şi imi place”

Nicuşor Dan consideră postarea ca fiind "sfidarea supremă la adresa bucureştenilor”

“Primarul învins se laudă că blochează tot orașul, refuzând să părăsească biroul care, după cum se observă, e gol. Nici nu muncește, nici nu lasă pe alții să rezolve problemele Bucureștiului”, a spus Nicuşor Dan, în postarea de pe Facebook.

El a mai precizat că cei care au contestat validarea de către Tribunal a mandatului său cu "motive ridicole” și acuzații "în stil conspiraționist” se folosesc de tertipuri juridice ca să mai câştige timp

“Acesta este PSD, un partid care îi disprețuiește pe bucureșteni și care folosește toate tertipurile juridice pentru a avea timp să-și șteargă urmele abuzurilor pe care le-a făcut timp de 4 ani”, a încheiat Nicuşor Dan mesajul de pe reţeaua socială.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă